X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar San Francisco International Hostel

140 Mason street, San Francisco, Verenigde Staten

Kaart & Route


64%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 66%Beveiliging
  • 85%Plaats
  • 69%Personeel
  • 64%Sfeer
  • 51%Properheid
  • 55%Faciliteiten

Vertaald door Google VAN DE LUCHTHAVEN

Van San Francisco International Airport (SFO), neem de BART trein naar Powell station.
Uit Oakland International Airport (OAK), neemt u de Air BART shuttle bus, en over te dragen aan BART Powell station.


Vanaf de straat, loop 1 blok ten westen van Eddy straat en sla rechtsaf op de Mason Street. Het hostel (voormalig Olympisch Hotel) ligt aan de rechterkant op Mason st. Het duurt ongeveer een 1 minuut lopen van Powell Bart naar het San Francisco International Hostel.

Door naar het vliegveld: Van San Francisco International Airport, Airport Express Shuttle biedt een gereduceerd tarief van $ 14 per persoon. Uit Oakland International Airport, Super Shuttle service is beschikbaar, maar reserveren wordt aanbevolen.


UIT DE treinstation van Amtrak
Van de Oakland of Emeryville stations, neem Amtrak pendelbus naar de Ferry Building (op Mission Street en de Embarcadero). Neem MUNI metro trein vanaf het Embarcadero station (in de buurt van de Embarcadero terminal) naar het Powell Street station.
Als je op straat niveau te bereiken, gewoon lopen 1 blok ten westen van Eddy Street en sla rechtsaf op de Mason Street, Het hostel (voormalige zijn Olympic Hotel) ligt aan de rechterkant. Het duurt minder 1 minuut van station naar San Francisco International Hostel.UIT DE TRANBAY / GREYHOUND TERMINAL
Neem MUNI bus & van de Trans baai Terminal naar het Geary / Powell stop. Loop 1 blok ten westen van Geary, en sla linksaf op Mason Street. We zijn tussen Ellis st en Eddy st.


MET DE AUTO
We hebben laadzone recht tegenover het hostel ingang. Wanneer je aankomt Hostel u onze laadzone zien (de stoeprand is geschilderd in wit) en u kunt uw auto parkeren hier voor een tijdje.