X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Salve Hostel

18/1G, Prorizna Street, Floor 6, Apt. 46, Kiev, Oekraïne

Kaart & Route


88%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 86%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de auto: het invoeren van Kyiv je moet verhuizen naar Kreschatyk straat. In Kreschatyk straat moet je het de beurt aan Bogdana Khmelnytskogo str bereiken., (Verplaatsen naar Shopping-mall 'ЦУМ', dat gelegen is in de hoek) en draai hier. Toen in Bogdana Khmelnytskogo str., Moet u rechtsaf richting Pushkinskaya str., En na 400 meter gaat U Prorizna straat. Na 300 beurt om Patorzhynskogo straat (er is PireusBank in de hoek) en na 20 meter aan de linkerkant zult u een ijzeren hek gehamerd zien. Park aan het en komen binnen de omheining. Gij zult een deur van donker hout daar vinden. Push '46 'op het huis van intercom en onze manager zal een deur openen en helpen om de auto te parkeren.

Vanaf het vliegveld: U kunt gebruik maken van onze taxi transfer service. De kosten zullen hetzelfde zijn.
Bovendien kan u het openbaar vervoer te gebruiken. Voor dat doel moet je een bus met opschrift 'Atass-Boryspil' bij de uitgang van de luchthaven te vinden en die bus. Je hebt om uit te laten vallen van de bus in 'Kharkivska' metrostation, de metro nemen en bereiken 'Zoloti Vorota' (de Golden Gates) station. Het verlaten van de metro moet je linksaf, gebruik maken van de roltrap en het verlaten van het station slaat u linksaf. Eenmaal in Vladimirskaya str., Linksaf. Dan is de stoplichten u en steek Vladimirskaya straat, ga naar beneden langs Prorizna straat. Na 100 meter aan de overkant van de straat zult gij PireusBank zien in de hoek. Steek de weg over en direct naar Patorzhynskogo straat. Na 20 meter zult gij een ijzeren hek gehamerd zien. Gij zult een deur van donker hout daar vinden. Push '46 'op het huis van intercom en onze manager zal een deur voor je open.

Vanaf het station: Neem een ​​metro station 'Vokzalna' en stap naar station 'Teatralna', gebruik dan de doorvoer kruis en naar het station 'Zoloti Vorota'. In deze zender naar rechtstreeks naar de uitgang. Gebruik de roltrap en het weggaan van het station slaat u rechtsaf en bij het bereiken van Vladimirskaya straat gaat u links. Dan is de stoplichten u en steek Vladimirskaya straat, ga naar beneden langs Prorizna straat. Na 100 meter aan de overkant van de straat zult gij PireusBank zien in de hoek. Steek de weg over en direct naar Patorzhynskogo straat. Na 20 meter zult gij een ijzeren hek gehamerd zien. Gij zult een deur van donker hout daar vinden. Push '46 'op het huis van intercom en onze manager zal een deur voor je open.
Bovendien kunt u gebruik maken van onze transfer of taxidiensten.