X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Ruka Pucon Hostel

Del Pillan 101, Pucon, Chile

Kaart & Route


80%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 67%Plaats
  • 87%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 60%Faciliteiten

Vertaald door Google Van de Tur Bus terminal: slechts 6 minuten lopen van de terminal.
Sla linksaf op Camino International (Calle O'higgins), moet je de vulkaan Villarica aan uw rechterhand. Loop totdat je Cabanas Kernayel bereiken en sla rechtsaf op Del Pillan. 200 meter verderop in de straat vindt u een verkeersdrempel te komen, zal het pand aan uw linkerhand.

Van de Jac of Pullman terminal: U kunt een taxi die ongeveer $ 1500 kost en drop je in het pand in ongeveer 2 minuten duren. Een andere optie is om een ​​colectivo nemen voor $ 400. Als u besluit om te lopen het zal u over
15 minuten. Vanaf het station loopt u richting Calle Brasil of O'higgins en sla rechtsaf. Vergeet niet dat wanneer je deze straten te bereiken dat de vulkaan zou moeten zijn aan uw rechterhand.

Van Calle O'higgins: lopen tot je bij Cabanas Kernayel (Vergeet niet dat u de Tur Bus terminal moet doorgeven aan uw linkerhand) en sla rechtsaf op Del Pillan. Wanneer kom je naar de verkeersdrempel, zal het pand aan uw linkerhand.

Van Calle Brasil: lopen totdat de doodlopende straat in de Calle O'higgins en sla rechtsaf. De vulkaan zou moeten zijn aan uw rechterhand. Passeer de Tur Bus terminal en in een paar minuten komt u bij de Calle Del Pillan komen. Sla rechtsaf op Del Pillan en wanneer u de verkeersdrempel te bereiken, zal het pand aan uw linkerhand. Cabanas Kernayel is een goed referentiepunt.

Vanuit het centrum van Pucon: Neem Calle O'higgins (Camino International) tot u Cabanas Kernayel bereiken en sla rechtsaf op Del Pillan. Op Camino International vindt u de Tur Bus terminal passeren en moet de vulkaan aan uw rechterhand. Ga verder naar beneden Del Pilllan tot u bij de verkeersdrempel, zal het pand aan uw linkerhand.