X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Rock Hostel Km0

Rivadavia 1587, Buenos Aires, Argentinië

Kaart & Route


85%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 91%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 75%Properheid
  • 78%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de luchthaven Ezeiza:
U kunt de bus nemen N ° 8 en stap uit bij Hipolito Yrigoyen Av. en Virrey Cevallos. Je zult een blok van het Hostel zijn! Kijken aan de overkant van het plein en u zult ons zien. (Geschatte tijd: 3 uur)> Of neem de Transfer Manuel Tienda Leon (Geadviseerd) tot Retiro station voor AR $ 75 en vraag hen om u naar het Hostel voor AR $ 15 meer! (Geschatte tijd: 1.45 uur)) vergeet niet om het adres van het hostel mee te nemen)!

Vanaf de luchthaven J. Newbery:
> U kunt de bus nemen N ° 37 (AR $ 3,50) naar de hoek van Rodriguez Peña en B. Mitre. Daar wordt u 2 blokken van het Hostel. (Geschatte tijd: 30 minuten)> Als je met een taxi kost tussen de AR $ 55 en AR $ 70, afhankelijk van de aankomsttijd (In de avond taxi's zijn duurder) (Geschatte tijd: 20 minuten)

Vanaf het busstation (Retiro):
> U kunt de metro (C) van het Retiro Station tot Av nemen. Mayo. Daar neemt u de metro (A), richting CARABOBO, en stap uit in Saenz Peña station. Je bent een blok van het hostel! > Als je met een taxi kost tussen de AR $ 30 en AR $ 40, afhankelijk van de aankomsttijd (In de avond taxi's zijn duurder) (Geschatte tijd: 15 minuten)

>> Aan de andere kant kun je een taxi huren, email ons op info@hostelkm0.com.ar