X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Riverside Hostel Gdansk

ul. Powroźnicza 18/24 lok.2, Gdansk, Polen

Kaart & Route


91%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 94%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google VAN DE LUCHTHAVEN
bus. 210 >> richting Orunia Gościnna:
>> Uitstappen bij bushalte Brama Wyzynna, volgende na het centraal station >> ga naar de tunnel (linksaf) naar Długa Straat en Długi Targ >> rechtdoor naar het einde en sla rechtsaf voor Groene Poort in Powroźnicza Street. Ons hostel is aan de linkerkant, na 20 meter
bus. 110 >> richting Wrzeszcz PKP:
>> Uitstappen bij de laatste halte neem dan de trein SKM om Gdańsk Głwny >> lopen naar het centrum van de stad, Długa Straat en Długi Targ >> rechtdoor naar het einde en sla rechtsaf voor Groene Poort in Powroźnicza Street. Ons hostel is aan de linkerkant, na 20 meter.
>> Uitstappen bij halte Galeria Bałtycka >> neem een ​​tram 6 of 11 in de richting van Gdansk >> uitstappen bij halte Brama Wyzynna >> ga naar de tunnel (linksaf) naar Długa Straat en Długi Targ >> rechtdoor naar het einde en sla rechtsaf voor Groene Poort in Powroźnicza Street. Ons hostel is aan de linkerkant, na 20 meter.

Ons hostel is gelegen tegenover het Radisson Blu Hotel.

Van het centraal station
Het is ongeveer 10 minuten lopen. Na de terminal verlaten, sla rechtsaf en volg de straat ongeveer 700 meter. U zult een voetgangerspad passeren onder de straat komen. (De LOT Polish Airlines gebouw is een handig oriëntatiepunt: als je het ziet aan uw linkerhand, kijken vooruit naar de voetgangerstunnel.)

De loopbrug voedt in de hoofdstraat van de historische wijk, Dluga Street (uitgesproken als 'DOOL-ga'). Een paar minuten lopen brengt u naar het einde van het plein. Net voordat de Groene Poort, neem rechtsaf Powroznicza Street. Ons hostel is een paar meter omhoog, aan de linkerkant, tegenover de hoofdingang van het Radisson Blu.