X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Riverside Hostel Gdansk

ul. Powroźnicza 18/24 lok.2, Gdansk, Polen

Kaart & Route


94%Klassement

  • 94%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 95%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 94%Properheid
  • 92%Faciliteiten

Vertaald door Google VANAF DE LUCHTHAVEN
bus. 210 >> richting Orunia Gościnna:
>> Uitstappen bij bushalte Brama Wyzynna, naast het ene na het centraal station >> ga naar de tunnel (linksaf) naar de straat Dluga en Długi Targ >> rechtdoor naar het einde en sla rechtsaf voor Groene Poort in Powroznicza Street. Ons hostel ligt aan de linkerkant, na 20 meter
bus. 110 >> richting Wrzeszcz PKP:
>> Stapt u uit bij de laatste halte neem dan de trein SKM naar Gdańsk Głwny >> lopen naar het centrum van de stad, de straat Dluga en Długi Targ >> rechtdoor naar het einde en sla rechtsaf voor Groene Poort in Powroznicza Street. Ons hostel ligt aan de linkerkant, na 20 meter.
>> Uitstappen bij bushalte Galeria Bałtycka >> neem een ​​tram 6 of 11 richting Gdansk >> uitstappen bij halte Brama Wyzynna >> ga naar de tunnel (linksaf) naar de straat Dluga en Długi Targ >> rechtdoor naar het einde en sla vlak voor Groene Poort in Powroznicza Street. Ons hostel ligt aan de linkerkant, na 20 meter.

Ons hostel is gelegen tegenover het Radisson Blu Hotel.

Van het centraal station
Het is ongeveer 10 minuten lopen. Na de terminal verlaten, sla rechtsaf en volg de straat ongeveer 700 meter. Je komt bij een voetgangerspad passeren onder de straat komen. (De LOT Polish Airlines gebouw is een handig oriëntatiepunt: als je het ziet aan uw linkerhand, vooruit te kijken naar de voetgangerstunnel.)

De loopbrug voedt in de belangrijkste straat van de historische wijk, Dluga Street (uitgesproken als 'DOOL-ga'). Een paar minuten lopen naar het einde van het plein. Vlak voor de Groene Poort, gaat u rechtsaf de Powroznicza Street. Ons hostel is een paar meter omhoog, aan de linkerkant, tegenover de hoofdingang van het Radisson Blu.