X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Rio Drake Farm

700m west from the airport, Drake Bay, Costa Rica

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Rio Drake Farm is gelegen in het zuiden van Costa Rica, in het Osa schiereiland naast het strand en landingsbaan van Drake Bay. U kunt ons toegang per vliegtuig, boot, bus of auto. Hieronder vindt u de routebeschrijvingen.

Met het vliegtuig: Dit is de makkelijkste en snelste manier om Drake Bay. Sansa en Nature Air heeft dagelijkse vluchten van San Jose naar Drake Bay. Wij raden Sansa dat vliegt vanaf de internationale luchthaven Juan Santamaria direct naar Drake Bay. Laat het ons weten over uw aankomsttijd en wij halen u op met de auto (gratis service).

Met de bus en boot: Ga met de bus (Tracopa) om 5 uur uit San Jose (of 7:00 van Neily als je komt uit Panama) naar Palmar Norte. Daar, neem een ​​collectieve taxi naar Sierpe en dan een boot om 11.30 uur naar Drake Bay. Er is een andere boot op 15:30, maar wij adviseren om de eerste te nemen, omdat het goedkoper is en je met de dag. Laat het ons weten over uw aankomsttijd en wij halen u op met de auto (gratis service).

Met de bus (alleen maandag-zaterdag): Neem een ​​bus van San Jose (Tracopa) naar het zuiden van Costa Rica en verandering bij Chacarita om de bus te Jimenez (15:00). Als je uit Panama, neem de bus om 2 uur van Neily naar Puerto Jimenez. Stap uit in Rincon voor de brug en daar overstappen op de bus naar Drake Bay (16:45). Als je uit La Palma, neem de bus om 11:30 uur of 16:30 naar Drake Bay. Vraag de chauffeur om u te laten bij de ingang van de luchthaven. Laat het ons weten voordat u over uw aankomsttijd, zodat we kunnen u ophalen met de auto vanaf het busstation (gratis service).

Met de auto: Volg de Interamericana naar het zuiden van Costa Rica tot Chacarita. Daar gaat u rechtsaf en volgt de straat tot Rincon waar je weer rechtsaf, volg de borden naar Drake Bay. In El Progreso, volg ons bord naar rechts tot de luchthaven. Voorbij de poort en rijden aan de linkerkant van de landingsbaan waar u ons vinden op het eind. We raden 4x4.