X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Riad Verus

1 Derb Arset Bennis, Batha, Medina, Fez, Marokko

Kaart & Route


82%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 77%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Druk deze aanwijzingen, zodat u ons gemakkelijk kunt vinden.

Wees erg voorzichtig met mensen op de trein, in busstations of op pleinen die je vertellen dat ze zijn advocaten, artsen of wonen in het buitenland en drukken een zeer grote interesse in het helpen van u, er is meestal een bijbedoeling en ze zijn oplichters . Als iemand doet u begeleiden naar de riad, toon uw reservering blad en leg uit dat je niet een rondleiding door de medina moet de volgende dag maar tip hem voor zijn moeite. Fes is berucht om zijn oplichters dus niet geloven dat deze bedriegers bij aankomst naar onze stad.

Vanaf het trein-of busstation in de Nieuwe stad:
Hop in een taxi en vraag naar Riad Sheherazade, Batha in de medina, vlak bij het Batha Fontein. Laat je niet uit de taxi tot je zeker bent dat je bent in Riad Sheherazade. Kijkend naar Riad Sheherazade, draai links en loop 150 meter. We zijn in de straat aan de rechterkant - de eerste riad aan de rechterkant, met bonsai en palmbomen, lantaarns, een koperen deurklopper reading 'Riad Verus' en een houten veranda.

Als je de weg kwijt geef ons een seintje en wij zullen komen en zoek je uit! Als u na 22:00 aankomt bent is het waarschijnlijk het kantoor gesloten zodat de telefoon gewoon worden beantwoord, klop op de deur en de bewaker opent de deur voor u, kunt u proberen zo stil als je kunt in het geval andere gasten zijn slapen.

U kunt een bus krijgen van de nieuwe stad, maar realistisch je zou alleen bespaart ongeveer 4 DHM dus het is de moeite waard om een ​​goedkope rode taxi nemen - hen aan te zetten de meter hoor!

hebben we ook een geupload richtingen video op youtube de moeite waard.