X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Riad Verus

1 Derb Arset Bennis, Batha, Medina, Fez, Marokko

Kaart & Route


70%Klassement

  • 73%Waarde voor uw geld
  • 67%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 63%Personeel
  • 71%Sfeer
  • 69%Properheid
  • 69%Faciliteiten

Vertaald door Google Druk deze richtingen, zodat u ons gemakkelijk kunt vinden.

Wees erg voorzichtig van mensen op de treinen, in busstations of op pleinen die je vertellen dat ze zijn advocaten, artsen of wonen in het buitenland en drukken een zeer levendige belangstelling voor het helpen van u; is er meestal een bijbedoeling en ze zijn oplichters. Als iemand u begeleiden naar de riad, toon uw reservering blad en leg uit dat je niet een rondleiding door de Medina moet de volgende dag maar tip hem voor zijn moeite. Fes is berucht om zijn oplichters dus gelieve niet geloven dat deze bedriegers bij aankomst aan onze stad.

Vanaf het trein- of busstation in de nieuwe stad:
Hop in een taxi en vraag naar Riad Sheherazade, Batha in de medina, vlakbij de Batha Fountain. Laat je niet uit de taxi tot je zeker bent dat je bent van Riad Sheherazade. Kijkend naar Riad Sheherazade, draai links en loop voor de 150 meter. Wij zijn in de straat aan de rechterkant - de eerste riad aan de rechterkant, met bonsai en palmbomen, lantaarns, een koperen deurklopper reading 'Riad Verus' en een houten veranda.

Als je de weg kwijt geef ons een seintje en wij zullen komen en zoek je uit !! Als u na 22:00 aankomt bent is het waarschijnlijk het kantoor gesloten is, zodat de telefoon gewoon worden beantwoord; klop op de deur en de bewaker opent de deur voor u, We hebben een live-dj meeste nachten tot middernacht.

U kunt een bus van de nieuwe stad, maar realistisch gezien zou je alleen bespaart ongeveer 4 DHM dus het is de moeite waard om een ​​goedkope rode taxi nemen - krijgen ze te draaien op de meter hoor!

hebben we ook een geüpload richtingen video op youtube een bezoekje waard zijn.