X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Riad So Cheap So Chic

Derb Dabachi, 38 Derb Moulay Abdelkader Medina Mar, Marrakech, Marokko

Kaart & Route


59%Klassement

  • 50%Waarde voor uw geld
  • 50%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 80%Personeel
  • 70%Sfeer
  • 30%Properheid
  • 50%Faciliteiten

Vertaald door Google Dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 10 minuten of 5 minuten met de taxi en naar het treinstation.
Als u arriveert vanuit de bushalte op de Place de Foucauld, steek deze tuinen en voer Djemaa El Fna-plein, het bijhouden van de Maroc postkantoor aan uw rechterhand, blijven lopen door het plein en geen zijstraten niet nemen. Het houden van de terrasjes aan uw rechterhand en de jus d'orange staat aan uw linkerhand, rechtdoor tussen deze lopen, voorbij de Chez Chegrouni restaurant aan uw rechterhand. Blijf rechtdoor gaan en de weg smaller en heeft een overdekte loopbrug, dat is het begin van Derb Debachi. Toen de undercover afwerkingen, slaat u linksaf bij de tweede straat links, Derb Moulay Abdelkader, wordt met borden aangegeven. Deze straat heeft een undercover van wijnstokken, volg deze even op en neem de eerste straat rechts, volg deze voor ongeveer 50 meter en neem de eerste straat aan uw linkerhand. De Riad ons huis ligt op ongeveer 20 meter aan de rechterkant van deze straat, nummer 38 duidelijk aangegeven op de voordeur.

De nabijgelegen kleine winkels kennen allemaal de plaats en zijn nuttig als je vraagt ​​langs de weg voor een routebeschrijving. U kunt worden benaderd door kinderpark die zal bieden om u de weg te wijzen en vragen om geld voor hun hulp. Als u ervoor kiest om hun hulp te aanvaarden, is het redelijk om aan te bieden aan 20 dirham hoewel thye u kunt vragen naar maximaal 100 voor hun hulp,

Als dit nog steeds moeilijk geef ons een ring en we zijn blij om te regelen om u te ontmoeten op het plein.