Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Residencia Malaga Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 5.4
 • Beveiliging 5.0
 • Plaats 5.3
 • Personeel 5.3
 • Sfeer 4.5
 • Properheid 3.7
 • Faciliteiten 4.1

Plaats

c/ Jeronimo Bobadilla N4

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
UIT DE bus- of treinstation met de stadsbus

Als je aangekomen met de bus of de trein nemen de stadsbus N1 of 3 van Heroes de Sostoa Avenue bushalte richting Avenue de la Paloma (vraag de buschauffeur). Uitstappen bij Heroe de Sostoa - Bda Giron bushalte. Je bent dichterbij. Loop eens 30 meter en sla rechtsaf bij de eerste bocht (u kunt een kleine supermarkt te zien) - u bent op Jeronimo Bobadilla straat en het hostel ligt aan uw rechterkant van de straat N.4.

Het hostel entree is degene met grote zwarte deur. Op de muur boven de deur is er een klein bordje: RESIDENCIA MALAGA BACKPACKERS

UIT DE bus- of treinstation TE VOET

Vanaf het busstation wandeling door het station - het hostel is slechts ongeveer 15 minuten afstand.
Het RENFE treinstation ligt aan uw rechterhand. Blijf op Heroes de Sostoa straat en volg de weg rechtdoor tot aan CEPSA tankstation die zal worden aan uw linkerhand. Jeronimo Bobadilla straat begint aan de overkant van de weg in de tegenovergestelde richting van het tankstation.

VAN DE LUCHTHAVEN
Als u wilt met de bus te komen moet je de bus A nemen en uitstappen in La Paloma Aveneu Bda Giron. Kijken naar de laan moet je loopt naar links en steek de straat, vindt u een winkel genaamd Euro Cien zien. U moet La Paloma Avenue steken tot je een supermarkt genaamd: Supercor ga je gang en je aankomt bij de Heroes de Sostoa Avenue, rechtdoor en sla linksaf bij de volgende bocht is dit Jeronimo Bobadilla Street, zijn we in het nummer 4. De Op de deur zegt: RESIDENCIA MALAGA backpackers.
Als je een taxi wilt de kosten bedragen ongeveer 20 nemen en je moet de taxichauffeur de naam van de straat is Jeronimo Bobadilla N4, in de voorkant van de Cepsa De Paso Gas Station (Alaska) vertellen en de ligging is tussen Heroe de Sostoa en Av. de la Paloma. De aankondiging op de deur zegt: RESIDENCIA MALAGA backpackers.

MET DE AUTO VAN CADIZ
Neem de afslag Malaga Centro Puerto (centrum-poort). Sla rechtsaf in de eerste laan, Juan XXIII. Ga rechtdoor langs de laan 1300 meter. Steek de brug over en sla rechtsaf, rechtdoor 200 meter en sla linksaf. Deze straat is Jeronimo Bobadilla. Ga rechtdoor 80 meter en de zwarte deur van het hostel. U kunt parkeren in de straat, het is vrij om het te doen.

MET DE AUTO VAN BARCELONA
Neem de afslag 238-A Center. Sla rechtsaf in de eerste laan, Juan XXIII. Ga rechtdoor langs de laan 1300 meter. Steek de brug over en sla rechtsaf, rechtdoor 200 meter en sla linksaf. Deze straat is Jeronimo Bobadilla. Ga rechtdoor 80 meter en de zwarte deur van het hostel. U kunt parkeren in de straat, het is vrij om het te doen.

BELANGRIJK: print de kaart waar we aangeven bushaltes en het verblijf locaties, dus, kunt u ons makkelijker te vinden.
 • Waarde voor uw geld 5.4
 • Beveiliging 5.0
 • Plaats 5.3
 • Personeel 5.3
 • Sfeer 4.5
 • Properheid 3.7
 • Faciliteiten 4.1
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.