X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Residencia Malaga Backpackers

c/ Jeronimo Bobadilla N�4, Malaga, Spanje

Kaart & Route


74%Klassement

  • 81%Waarde voor uw geld
  • 78%Beveiliging
  • 73%Plaats
  • 84%Personeel
  • 72%Sfeer
  • 63%Properheid
  • 68%Faciliteiten

Vertaald door Google Van de bus-of treinstation met de stadsbus

Als je kwam met de bus of trein nemen de stadsbus N1 of 3 van Heroes de Sostoa Avenue bushalte richting Avenue de la Paloma (vraag de buschauffeur). Stap uit bij Heroe de Sostoa - Bda Girn bushalte. Je bent dichterbij. Loop nog 30 meter en sla rechtsaf bij de eerste bocht (je kunt een kleine supermarkt te zien) - u bent op Jeronimo Bobadilla straat en het hostel ligt aan uw rechterkant van de straat N.4.

Het hostel ingang is degene met grote zwarte deur. Op de muur boven de deur is er een klein bordje: RESIDENCIA MALAGA BACKPACKERS

Van de bus-of treinstation TE VOET

Vanaf het busstation lopen door het station - het hostel is slechts ongeveer 15 minuten afstand.
Het RENFE treinstation ligt aan uw rechterhand. Blijf op de Heroes de Sostoa straat en volg de weg rechtdoor tot aan CEPSA tankstation die zal worden aan uw linkerhand. Jeronimo Bobadilla straat begint aan de overkant van de weg in de tegenovergestelde richting van het tankstation.

VANAF DE LUCHTHAVEN
Als u met de bus te komen moet u de bus N19 nemen en uitstappen in La Paloma Aveneu Bda Girn. Kijken naar de laan moet lopen naar links en steek de straat in aanbouw is, zal u een winkel genaamd Euro Cien zien. Je moet La Paloma Avenue steken tot je een supermarkt genaamd: Supercor ga je gang en je aankomt bij de Osorio Valdes Street, rechtdoor en sla linksaf in de volgende bocht is dit Jeronimo Bobadilla Street, zijn we in het nummer 4. De aankondiging op de deur zegt: RESIDENCIA MALAGA backpackers.
Als je een taxi wilt de kosten zijn ongeveer 20 nemen en je moet de taxichauffeur vertellen de naam van de straat is Jeronimo Bobadilla N4, in de voorkant van de Cepsa De Paso Gas Station (Alaska) en de locatie is tussen Heroe de Sostoa en Av. de la Paloma. De aankondiging op de deur zegt: RESIDENCIA MALAGA backpackers.

MET DE AUTO VAN CADIZ
Neem de afslag Málaga Centro Puerto (midden-poort). Sla rechtsaf in de eerste laan, Juan XXIII. Ga rechtdoor langs de laan 1300 mts. Steek de brug over en sla rechtsaf, rechtdoor 200 meter en sla linksaf. Deze straat is Jeronimo Bobadilla. Ga rechtdoor 80 meter en de zwarte deur van het hostel. U kunt parkeren in de straat, het is vrij om het te doen.

MET DE AUTO VAN BARCELONA
Neem de afslag 238-A Center. Sla rechtsaf in de eerste laan, Juan XXIII. Ga rechtdoor langs de laan 1300 mts. Steek de brug over en sla rechtsaf, rechtdoor 200 meter en sla linksaf. Deze straat is Jeronimo Bobadilla. Ga rechtdoor 80 meter en de zwarte deur van het hostel. U kunt parkeren in de straat, het is vrij om het te doen.

BELANGRIJK: print de kaart waar we aan bushaltes en woonplaats locaties, dus u kunt ons vinden gemakkelijker.