X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Residencia Aeminium

Av. Fernao de Magalhaes, 17, Coimbra, Coimbra, Portugal

Kaart & Route


95%Klassement

  • 97%Waarde voor uw geld
  • 97%Beveiliging
  • 97%Plaats
  • 93%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 97%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google Residencia Aeminium is gelegen in het centrum van de stad en is een deel van de binnenstad.

Het is gemakkelijk te vinden want het ligt in de buurt van de belangrijkste wegen en slechts 50 meter van het centraal station (Coimbra A).

Van 'Largo da Portagem' en 'Ponte de Santa Clara', gaan in de richting van Hotel Astoria en het treinstation, Residencia Aeminium ligt op slechts 50 meter afstand van het treinstation, na de tweede bocht. Residencia Aeminium is gelegen net voor Hotel Oslo, in hetzelfde gebouw. U kunt stoppen in het 'laden en lossen gebied' aan de voorkant van het gebouw.

Van 'Coimbra Noorden'
Komende van A1 'Coimbra Norte' exit wordt u in IC2/EN1 richting Coimbra voor ongeveer 5km. Neem de eerste afslag naar het centrum van de stad (voor het oversteken van de rivier). U wordt in een roundabound met verkeerslichten. Ga rechtdoor richting het centrum van de stad door middel van 'Av. Fernao de Magalhaes 'voor ongeveer 1,5 km. Tegen het einde van de laan vindt u Hotel Oslo zien vlak voor je, Residencia Aeminium is gevestigd in hetzelfde gebouw net na het hotel. Ga rond het blok en je kunt stoppen in de 'laden en lossen gebied' aan de voorkant van het gebouw.

Van 'Coimbra Zuiden'
Komende vanaf afslag 'Coimbra Sul' op A1, ga rechtdoor richting Coimbra centrum voor ongeveer 5 km. Neem de eerste rechts beurt nadat u de rivier over te steken. Blijven gaan voor 200 meter tot u een kleine roundabound vinden. Aan het roundabound neem de eerste straat rechts en blijf rechtdoor gaan door 'Av. Fernao de Magalhaes 'voor ongeveer 1 km. Tegen het einde van de laan vindt u Hotel Oslo zien vlak voor je, Residencia Aeminium is gevestigd in hetzelfde gebouw net na het hotel. Ga rond het blok en je kunt stoppen in de 'laden en lossen gebied' aan de voorkant van het gebouw.