X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar RentRooms Thessaloniki

Konstantinou Melenikou 9, Thessaloniki, Thessaloniki, Griekenland

Kaart & Route


90%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 93%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Trein: Aangekomen in OSE internationale treinstation.
Na Monastiriou straat de locatie van de RentRooms is naar links als we het station verlaten. Aan de voorzijde van het station is er een busstation. Bussen 14 of 17 nemen je helemaal naar Kamara bushalte waar je uit, steek de weg over en ga de verkeersvrije straat vernoemd Melenikou straat. Aan uw rechterhand moet het park met de oude ruïnes zijn. Nummer 9 en je bent er !!! Taxi mag niet meer kosten dan 5,00.
Bus: Bereikte de Macedonië centrale busstation.
Bussen: 78N (nachtbus), 8, 12, 31 Uitstappen bij Kamara bushalte en voer de voetganger weg genaamd Melenikou straat. Aan uw rechterhand moet het park met de oude ruïnes zijn. Nummer 9 en je bent er !!! Taxi mag niet meer kosten dan 6,00.
Boot: Aangekomen bij Thessaloniki haven passagiersterminal.
Inname Egnatia Street straat, verticaal Nikis Avenue (kustweg). Loop helemaal tot Egnatia straat na 7 blokken je naar rechts draaien. Bussen 14, 17, 27, 78, 78N (nachtbus), uitstappen Kamara bushalte, steek de weg over en ga de verkeersvrije straat vernoemd Melenikou straat. Aan uw rechterhand moet het park met de oude ruïnes zijn. Nummer 9 en je bent er !!! Taxi mag niet meer kosten dan 5,00.
Vliegtuig: geland in de internationale luchthaven van Macedonië.
Buslijn: 78N (nachtbus van de luchthaven) neemt u de hele weg naar de stad, uitstappen bij Kamara bushalte en voer de voetganger weg genaamd Melenikou straat. Met 78 (dag bus vanaf het vliegveld) u stapt uit bij HANTH bushalte, ga rechtdoor op Aggelaki straat, cross Egnatia straat en voer de verkeersvrije straat vernoemd Melenikou straat. Aan uw rechterhand moet het park met de oude ruïnes zijn. Nummer 9 en je bent er !!! Taxi is duur gezien het feit dat het uit de stad en je bagage die wordt beschouwd als extra kosten hebben moeten