X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar RentRooms Thessaloniki

Konstantinou Melenikou 9, Thessaloniki, Thessaloniki, Griekenland

Kaart & Route


88%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 93%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Trein: Aangekomen in OSE internationale treinstation.
Na Monastiriou straat de locatie van de RentRooms is naar links als we het station verlaten. Aan de voorzijde van het station is er een busstation. Bussen 14 of 17 nemen je helemaal naar Kamara bushalte waar je uit, steek de weg over en ga de voetganger weg genaamd Melenikou straat. Aan uw rechterhand moet het park met de oude ruïnes. Nummer 9 en je bent er! Taxi mag niet meer kosten dan 5,00 €.
Bus: Bereikte de Macedonia centrale busstation.
Bussen: 78N (nachtbus), 8, 12, 31. Uitstappen bij Kamara bushalte en voer de voetganger weg genaamd Melenikou straat. Aan uw rechterhand moet het park met de oude ruïnes. Nummer 9 en je bent er! Taxi mag niet meer kosten dan 6,00 €.
Boot: Aangekomen in Thessaloniki passagiersterminal poort.
Nemen Egnatia Street straat, verticaal om Nikisstraat (kustweg). Lopen helemaal tot aan Egnatia straat na 7 blokken je naar rechts draaien. Bussen 14, 17, 27, 78, 78N (nachtbus), uitstappen Kamara bushalte, steek de weg over en ga de voetganger weg genaamd Melenikou straat. Aan uw rechterhand moet het park met de oude ruïnes. Nummer 9 en je bent er! Taxi mag niet meer kosten dan 5,00 €.
Vliegtuig: geland op de internationale luchthaven van Macedonië.
Bus nummer: 78N (nachtbus vanaf de luchthaven) neemt u helemaal naar de stad, stap uit bij Kamara bushalte en voer de verkeersvrije straat vernoemd Melenikou straat. Met 78 (dag bus vanaf het vliegveld) U stapt uit bij Xanth bushalte, ga rechtdoor op Aggelaki straat, cross egnatia straat en voer de verkeersvrije straat vernoemd Melenikou straat. Aan uw rechterhand moet het park met de oude ruïnes. Nummer 9 en je bent er! Taxi is duur gezien het feit dat het buiten de stad en je hebt bagage die wordt beschouwd als extra kosten hebben