X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Red Nest Hostel Valencia

Calle Paz 36, Valencia, Spanje

Kaart & Route


85%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 86%Personeel
  • 79%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het busstation:
Van buiten het busstation de vangst van de nummer 8 bus (in de richting van Malilla) en stap uit bij de Calle La Paz (Carrer Pau in de Valenciaanse taal). We zijn aan de andere kant van de weg op nummer 36 Calle La Paz.

Vanaf het vliegveld:
Met de metro: Neem de rode (# 3) of de groene (# 5) lijn en stap uit bij Colon metrohalte. Als je uit het metrostation lopen Calle Poeta Quintana met El Corte Ingles aan uw linkerhand en ga naar het einde van Plaza Alfonso Magnanimo. Sla linksaf en u bent op de Calle La Paz. (Carrer Pau in Valenciaans taal) Wij zijn aan de linkerkant, nummer 36.

Taxi: Een taxi vanaf het vliegveld kost ongeveer 15-20

Vanuit Valencia Noord treinstation (Estacion del Norte):

Te voet: Loop van het station en sla rechtsaf naar de Calle Xativa. Deze weg gaat over in de Calle Colon. Loop tot je bij de metrohalte. Loop Calle Poeta Quintana met El Corte Ingles aan uw linkerhand en ga naar het einde van Plaza Alfonso Magnanimo. Sla linksaf en u bent op de Calle La Paz. (Carrer Pau in Valenciaans taal) Wij zijn aan de linkerkant, nummer 36.

Met de metro:
Vang de metro lijn 3 richting 'Palmaret' of 'Rafelbuol'or nummer 5 gaat naar' Ayora '. Uitstappen een halte later bij Colon. Als je uit het metrostation lopen Calle Poeta Quintana met El Corte Ingles aan uw linkerhand en ga naar het einde van Plaza Alfonso Magnanimo. Sla linksaf en u bent op de Calle La Paz. (Carrer Pau in Valenciaans taal) Wij zijn aan de linkerkant, nummer 36.

Vanuit Valencia JS treinstation (Estacion Joaquin Sorolla):

Te voet: Loop van het station, en loop rechtdoor van Calle San Vicente aan Calle Xativa. Trun rechts van deze straat, en je zult zien dat zijn weg gaat over in de Calle Colon. Loop tot je bij de metrohalte. Loop Calle Poeta Quintana met El Corte Ingles aan uw linkerhand en ga naar het einde van Plaza Alfonso Magnanimo. Sla linksaf en u bent op de Calle La Paz. (Carrer Pau in Valenciaans taal) Wij zijn aan de linkerkant, nummer 36.

Met de metro:
Vang de ondergrondse in Bailen te stoppen, en neem lijn 5 richting "Maritim-Serreria '. Uitstappen een halte later bij Colon. Als je uit het metrostation lopen Calle Poeta Quintana met El Corte Ingles aan uw linkerhand en ga naar het einde van Plaza Alfonso Magnanimo. Sla linksaf en u bent op de Calle La Paz. (Carrer Pau in Valenciaans taal) Wij zijn aan de linkerkant, nummer 36.