X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Red Lantern House

No.5 Zhengjue Hutong, Xinjie Kou, Xicheng District, Beijing, China

Kaart & Route


88%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 87%Plaats
  • 91%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 86%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Red Lantern House, BEIJING
No.5 Zhengjue HUTONG
Xinjiekou Nandajie, Chaoyang District
Beijing, China, 100035

UIT DE Beijing Airport: neem shuttle bus lijn 2 naar de laatste halte, de Xidan Aviation Building (de shuttle bus terminal). Get bus nr. 22 net voor de luchtvaart gebouw naast de hoofdstraat en stap uit bij halte Xinjiekou (moet de 6e halte). Loop dan terug ongeveer 100 meter langs de straat, op zoek naar de 'Dairy Queen' teken en zetten in het kleine steegje naast de DQ ongeveer 100 meter naar het oosten vindt u Red Lantern House aan uw linkerkant met Chinese traditionele houten deuren en twee rode lantaarns op.
VAN PEKING Centraal Station: neem de metro (Beijing Zhan) en dan uitstappen bij Jishuitan Station, waar u afslag C. zal nemen Sla linksaf buiten afrit C en loop Zuid ongeveer 15 minuten. Na ziet u McDonald's aan uw rechterhand, ga vooruit ongeveer 50 meter, kunt u 'Dairy Queen' te zien aan de linker kant van de straat vervolgens om te zetten in het steegje naast de 'DQ' winkel.

Of u kunt nemen borstbeeld nr. 808 van het centraal station van Beijing en stap uit bij halte Xinjiekou, loop dan vooruit ongeveer 50 meter ziet u 'Dairy Queen' te zien, volg dan de aanwijzingen hierboven.

UIT Beijing West Railway Station: neem bus nr. 47 en stap uit bij Xinjiekou, loop terug over 150 meter, vindt de 'Dairy Queen winkel aan uw linkerhand en draai in de steeg naast de winkel. Ongeveer 100 meter afstand vindt u 'Red Lantern House' aan uw linkerhand.

Met de taxi: Als u een taxi nemen vanaf Xidan Aviation Building naar ons hostel, zijn de kosten ongeveer 15-20yuan. Vanaf het vliegveld met de taxi kost ongeveer 120yuan ..
We hebben alle maten van bussen en auto's om u naar welk waar u wenst te gaan en waar je aankomt u ophalen. Voor deze dienst, stuur dan een e-mail of gewoon bellen.

Het is altijd handig om het telefoonnummer te houden als je verdwaald bent.

Wilt u taxi te nemen naar het hostel, niet de servicedesks in de lobby van het vliegveld of die bieden u een ritje naar het centrum van de stad, omdat de meeste ze staan ​​altijd klaar om u af op meer dan 300 RMB door de invoering je op hun eigen auto zonder taxivergunning. Vanaf het vliegveld naar het hostel kost nooit meer dan 120 RMB. U kunt een taxi te krijgen van net buiten de luchthaven lobby. Gebruik vergunde taxi's voor meer betrouwbare service. Als u te veel betalen, aarzel dan niet om contact met Simon.

AIRPORT PICK-UP
Om het hostel te bereiken vanaf het vliegveld, zonder gedoe, bieden wij een zeer betrouwbare airport pick-up service die u helemaal naar het hostel zonder problemen.

Het kost 160RMB per auto met max. 3 personen met bagage 7:00-23:00. Vanwege de prijs voor benzine zijn herhaaldelijk stijgen gedurende het afgelopen jaar, zal de prijs voor airport pick-up naar Red Lantern House worden verhoogd tot 160RMB/car van de 1 augustus 2010 en voordat het is 150RMB/car. Voor andere tijden het kost 180RMB. Bovenstaande prijs is inclusief hoge manier tol en je moet betalen voor het parkeren op de luchthaven. Het kost ongeveer 6-16RMB in twee uur.

Naar de luchthaven te krijgen van het hostel, het kost 160RMB (07:00-23:00) inclusief hoge manier tol.
Voor de dienst, neem dan contact met ons op voorhand met informatie van uw vertrek, vluchtnummer en uw namen.

Om uw tijd en geld te besparen BEL SIMON Wanneer u bent verloren.