X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Red Emperor Bar&Hostel

Aia 10, Tallinn, Estland

Kaart & Route


93%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 96%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij zijn gelegen in de oude stad, tegenover Rimi Supermarket. Als je ooit verdwalen of wanneer u het bestellen van een taxi gewoon vragen voor Rimi.

Vanaf het vliegveld

Het makkelijkste is om buslijn 2 nemen naar het A.Laikmaa stop bij het Viru winkelcentrum en vanaf daar te lopen naar de oude stad. U krijgt een kleine bloemenmarkt en Hesburger zien, lopen er door de Viru Gates en neem de eerste afslag rechts. Dit is al Aia straat. Blijf lopen en na 100 meter ziet u Rimi supermarkt ziet u aan uw linkerkant en de Aia 10 gebouw aan uw rechterhand. Ga op de binnenplaats, ons hostel ingang is er, net naast Hotel Bern.
Vanaf het busstation

Neem tram 2 of 4 om Viru Keskus en vanaf daar te lopen naar de oude stad. U krijgt een kleine bloemenmarkt en Hesburger zien, lopen er door de Viru Gates en neem de eerste afslag rechts. Dit is al Aia straat. Blijf lopen en na 100 meter ziet u Rimi supermarkt ziet u aan uw linkerkant en de Aia 10 gebouw aan uw rechterhand. Ga op de binnenplaats, ons hostel ingang is er, net naast Hotel Bern.
Van de haven

Loopafstand van de haven in de richting van de oude stad, slaat u linksaf Mere straat. Na een klein park aan uw rechterhand-lopen naar de oude stad - u zult de eerste afslag rechts, Vana Viru straat nemen. Loop Vana Viru voor 50 meter en draai naar rechts bij de eerste kruising, wordt u op Aia straat, vlak voor ons gebouw. Ga naar de binnenplaats en de Red Emperor `s entree is voor je.