X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Rana Roja Lodge & Cabina

Tortuguero, Tortuguero, Costa Rica

Kaart & Route


81%Klassement

  • 76%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 84%Plaats
  • 92%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 72%Faciliteiten

Vertaald door Google Van San Jose naar Guapiles
Van San Jose neemt u de snelweg 32 richting Limon. Na het oversteken Braulio Carillo komt u naar Guapiles.

Van Guapiles tot Cariari
Wanneer je naar Guapiles linksaf (noord) in het Santa Clara benzine station slechts een paar honderd meter ten oosten van de Burger King. Ongeveer 8,1 kilometer ten noorden van de Santa Clara Gasoline station vindt u een kruispunt bereiken. Sla linksaf zodat je niet nog de sporen van de spoorweg oversteken. Volg het spoor ten westen ca. 0,7 kilometer en ga direct aan de snelweg (het oversteken van de sporen) en verder noordwaarts richting Cariari.

Van Cariari naar la Pavona
Stel uw kilometerteller op nul op het enige tankstation in Cariari (200 meter voorbij de enkele rijstrook brug komen naar de stad). Rij rechtdoor voor 7 kilometer en sla rechtsaf naar de nieuw aangelegde snelweg. Er is een bord hier aangeeft Campo Dos. Volg deze verharde weg tot u bij Cuatro Esquinas (circa 14.5 km na het tankstation). Blijf rechtdoor hoewel Cuatro Esquinas. Hier eindigt het trottoir. Volg de onverharde weg (Gebruik geen bochten niet maken op kruispunten!) Totdat u de winkel ('Abast Palacio') in het kleine dorpje van Palacios rechts (23,4 km na het tankstation) te bereiken. 50 meter na de general store is een weg die naar links. Er zijn tekenen die u naar Tortuguero. Volg deze weg voor 5.7 km (29,1 km na het tankstation) wanneer u La Pavona bereiken. Er is veilig parkeren hier voor een vergoeding ($ 10 per nacht, of $ 50 per week), die 24 uur per dag beveiliging omvat.

Op la Pavona
Zowel Coopetraca en boten Clic Clic zal worden in afwachting van (ze vertrekken naar Tortuguero van Pavona rond 07:30, 01:00 en 04:00). U moet een minimaal een half uur te vroeg voor het geval dat de boten vertrekken vroeg. (Ze vertrekken zodra de bus aankomt.)

Geschatte rijtijd van San Jose naar Cariari: 2 uur.
Geschatte rijtijd vanaf Cariari naar La Pavona: 1 uur.


Een andere optie is om Tortuguero Airport te vliegen met de natuur lucht dagelijkse vlucht.