X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Rana Roja Lodge & Cabina

Tortuguero, Tortuguero, Costa Rica

Kaart & Route


80%Klassement

  • 77%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 83%Plaats
  • 74%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 77%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Van Guapiles rit naar La Pavona stad, daar vindt u een dock vinden, neem een ​​bote om Rana Roja Hotel.

Een andere optie is vliegen naar Tortuguero luchthaven waar het iemand van onze medewerkers voor u klaar zullen zijn.

OM San Jose naar Guápiles
Van San Jose neemt u de snelweg 32 richting Limon (zie San Jose Kaart). Nadat u de bergen over u zal komen om Guáplies.

Van Guápiles naar Cariari
Wanneer je naar Guapiles linksaf (Noord) in het Santa Clara benzine station op slechts een paar honderd meter ten oosten van de Burger King. Op een punt ongeveer 8,1 kilometer ten noorden van de Santa Clara Benzine station vindt u een kruispunt bereikt. Sla linksaf zodat je niet steekt het spoor weg tracks nog. Volg het spoor ten westen van ca. 0,7 kilometer en ga direct aan de snelweg (het oversteken van de sporen) en verder naar het noorden richting Cariari. Klik hier om hotels in Cariari zien

Van Cariari naar la Pavona
Volg de aanwijzingen op de kaart hieronder om naar Pavona. Stel uw kilometerteller op nul op het enige benzinestation in Cariari (200 meter voorbij de enkele rijstrook brug komen naar de stad). Rij rechtdoor tot 7 kilometer en sla rechtsaf naar de nieuw aangelegde snelweg. Er is een teken hier aangeeft Campo Dos. Er is ook een bord 'Solidaritario'. Volg deze verharde weg tot u bij Cuatro Esquinas (circa 14.5 km na het tankstation). Blijf rechtdoor rijden al Cuatro Esquinas. Hier eindigt het trottoir. Volg de grindweg (Gebruik geen bochten op kruispunten niet maken!) Totdat u de general store ('Abast Palacio') in het kleine dorpje van Palacios rechts (23,4 km na het tankstation) te bereiken. U kunt koude drankjes en snacks kopen hier. 50 meter na de general store is een weg die naar links. Er zijn borden leiden u naar Tortuguero. Volg deze weg voor 5.7 km (29.1 km na het tankstation) wanneer u La Pavona bereiken. La Pavona is een kleine boerderij aan uw linkerhand. Er is veilig parkeren hier voor een vergoeding ($ 10 per nacht, of $ 50 per week), die 24 uur per dag beveiliging omvat.

Op la Pavona
Zowel Coopetraca en Clic Clic's boten zullen wachten (ze vertrekken naar Tortuguero van Pavona rond 07:30, 01:30 en 04:30). U moet ten minste een half uur te vroeg aan voor het geval de boten vertrekken vroeg. (Ze verlaten zodra de bus aankomt.)

Geschatte rijtijd van San Jose naar Cariari: 2 uur.
Geschatte rijtijd van Cariari naar La Pavona: 1 uur.

OPMERKING: Om de 01:30 boot moet je nodig hebt om San Jose te verlaten voor 10.00 uur bereiken op het absolute uiterlijk.

OPMERKING: Er zijn recente gevallen geweest waarbij de boten van COOPETRACA niet hebben voldaan aan hun eisen aan reizigers die hen gestrand. Wij raden u nooit kopen return tickets (ze zijn niet nodig, omdat je betaalt passage op de boot), en dat u met de boot bedrijf, CLIC CLIC. Clic Clic is een lokaal bedrijf, die altijd heeft gekeken uit voor de stad en zijn diensten gedoneerd met publieke projecten. We hebben nooit klachten ontvangen van diegenen die reizen met Clic Clic boten.