X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar PubLove @ The Green Man, Paddington

308 Edgware Road, Londen, Engeland

Kaart & Route


70%Klassement

  • 69%Waarde voor uw geld
  • 64%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 78%Personeel
  • 68%Sfeer
  • 60%Properheid
  • 63%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres: De Greenman, 308 Edgware Road, Londen, Paddington W2 1DY
Raadpleeg de officiële Transport for London reisplanner www.tfl.go.uk voor stap voor stap routebeschrijving naar het hostel op het moment van uw reis.
Het dichtstbijzijnde metrostation is Edgware Road, ten dienste van de Bakerloo Line, Hammersmith & City Line, Circle en District Lines.

OPMERKING ::: Edgware Road Station op Bakerloo Line is gesloten tot 2014. Jan gelieve toegang tot onze hostel van Marylebone Station op Bakerloo Line of Edgware Road Station op de Hammersmith & City, Circle en District Lines
Vanuit de Edgware Road Bakerloo lijn station:
Zet gewoon rechts en op de volgende hoek is de Green Man Pub. De receptie is van binnen.

Edgware Road Circle / Hammersmith & City en District Line station:
Coming out van het metrostation vindt u rechtsaf, loop de kleine weg en sla linksaf. Je zal een brug aan uw rechterhand ziet, loop naar de stoplichten gaat u rechtsaf, onder de brug en je vindt jezelf het passeren van de Edgware Road Bakerloo lijn station. Op de volgende hoek zal een pub genaamd de Groene Man te zijn, is de receptie binnen.

Het dichtstbijzijnde treinstation is Paddington.
Van Paddington Station:
Neem de metro via Bakerloo naar Edgware Road, één halte.
Of je kunt lopen! Kom uit Paddington station en sla linksaf. Blijven lopen totdat je bij een kruispunt waar je in aan de voorzijde van het Hilton London Metropole Hotel. Als je kijkt naar links moet er een brug zijn. Steek de weg hier en ga onder de brug waar u aankomt op de Edgware Road Bakerloo lijn station. Op zijn volgende hoek zal er een pub genaamd de Groene Man zijn. De receptie is van binnen.