X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reservaties

Routebeschrijving naar Pousada Favelinha

Rua Antonio Joaquim Batista, casa 13, Entrada: Rua Almirante Alexandrino 2023, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


75%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 75%Plaats
  • 70%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 75%Properheid
  • 65%Faciliteiten

Vertaald door Google Er zijn twee manieren om naar het hostel - van beneden of van boven:

Van beneden de weg begint bij het 'Largo do Machado'-plein, dat is gunstig gelegen in de wijk Catete / Laranjeiras en heeft een metrostation met dezelfde naam.

Er is een kleine bus (RIO TOTAAL) vertrekken direct tegenover de kerk van het plein gedurende de hele dag tot 11 uur - het laat ongeveer elke 10 minuten en kost R $ 2, -. Het duurt slechts vijf minuten met de bus naar de top van de doodlopende straat (Rua Pereira da Silva), dat is het begin van de favela.

Blijf gewoon in de bus totdat deze op de top van een kleine heuvel aan het einde van een doodlopende straat. Uitstappen direct na is het veranderd en beklim de heuvel naar de pousada - u zult borden die zal u tonen de exacte richting, of vraag een van de lokale bevolking die graag zal tonen u de weg naar de 'pousada' ;) vinden!

Het duurt ongeveer 5 minuten, maar het is een steile klim van ongeveer 75 meter. Gelukkig genoeg zul je in staat om een ​​koud biertje of caipirinha geniet boven op het terras van de "Pousada Favelinha 'recht achteraf ;) zijn

-------------------------------------------------- -----------------

Hoe komt u er van boven is prachtig: De straat auto van Santa Teresa 'Bondinho' brengt u vanaf het stadscentrum of van Lapa direct naar de bovenste ingang van de favela. De bus 206 vertrekt ook van metrostation 'Centraal' of van Lapa te uphll gaan. Vertel de chauffeur om u te laten uit tegenovergestelde 'Falete'. Het adres is 'Rua Almirante Alexandrino 2023' en de toegang is via het college 'Asuncao CENAM'

Een paar witte minibusjes dezelfde manier nemen ook van de "Arcos da Lapa ', vraag hen of ze gaan in de richting' Silvestre 'te zijn in de juiste bus ;)

De ingang van het college is de ingang van de favela op hetzelfde moment.
Een korte trap leidt tot een kleine heuvel, waar u kunt ontspannen en al genieten van het fantastische uitzicht. Dan is het bergaf ongeveer drie minuten totdat u het hostel.

Als je een taxi nemen, ook vertel de chauffeur het adres van de Colegio Asuncao CENAM: Rua Almirante Alexandrino 2023

=============================================

AIRPORT TRANSFER: Als u ons uw aankomstdata (vluchtnummer, de stad van herkomst, aankomsttijd) zullen wij u ophalen op de luchthaven. Deze service is gratis bij een verblijf van twee weken of meer, anders zullen we moeten 70 reais (wat nog steeds veel goedkoper dan een gewone luchthaven per taxi) op ​​te laden. Onze chauffeur brengt u rechtstreeks naar het hostel en zal u ook helpen met uw bagage op de korte voetpad naar het hotel.

Indien u wenst opgehaald te worden, stuur ons dan een mail naar ons nadat u de reservering heeft gemaakt!

Heb een geweldige reis! Andreia en Holger