X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Pousada Estrelas no Mar

Praia do Pantano do Sul, Sul da Ilha, Florianopolis, Brazilië

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Routebeschrijving vanaf het vliegveld:
(Met de taxi)
Tijd: ongeveer 45 minuten
Kosten: ongeveer 60 reals
Vertel de driver die u wilt gaan naar Praia Pantano do Sul.

(Bus)
Tijd: ongeveer een uur of een uur en een half
Kosten: ongeveer 6 reals
Met behulp van het bussysteem kan lijken eng, maar het is gemakkelijk als je eenmaal leert hoe het werkt. In de tussentijd vraagt ​​de vriendelijke buschauffeurs en 'cobradors' (de werknemer die zit dicht bij de voorkant van de bus en verzamelt tarieven) om u te helpen. Reizen zoals de lokale bevolking en geld besparen!
So. Hier gaan we. Wanneer je aankomt op de luchthaven, krijg je koffers als je wilt. Vervolgens verlaat de luchthaven, sla rechtsaf en loop ongeveer een minuut langs de stoep. U komt bij de bushalte. Wacht hier. Krijgen op de de 183 of de 186 (Corredor Sudeste) en betaalt het tarief (2,90 vanaf nu) naar de 'cobrador'. Neem de bus naar de laatste halte, de lokale bus terminal (TICEN). Nadat je TICEN, neem de 410 (Rio Tavares). Borden zullen helpen vinden waar de bus is. Nadat je op de 410, zal u de 'cobrador' een ander tarief te betalen. De laatste stop is de Rio Tavares busstation zijn. Stap uit de bus en neem de 563 (Costa de Dentro) of 564 (Pantano do Sul). Na ongeveer 10 minuten, vertel de chauffeur om u te laten op Praia do Pantano do Sul. Nadat je uit de bus, volg de weg ongeveer 3 of 4 minuten naar het strand. Sla rechtsaf, loop ongeveer een minuut, en kijk voor ons bord. Gefeliciteerd!

Routebeschrijving vanaf Intercity busstation (Rodoviaria):
(Met de taxi)
Tijd: ongeveer 40 minuten
Kosten: ongeveer 60 reals
Vertel de driver die u wilt gaan naar Praia Pantano do Sul.

(Bus)
Tijd: ongeveer een uur
Kosten: ongeveer 3 reals
Nadat je op de intercity busstation (Rodoviaria), verlaat het station en volg de stoep naar rechts ongeveer 5 minuten. U ziet de lokale bus terminal (TICEN). Ga naar binnen en gebruik de borden om u te helpen de 410 (Rio Tavares). De laatste stop is de Rio Tavares busstation zijn. Stap uit de bus en neem de 563 (Costa de Dentro) of 564 (Pantano do Sul). Na ongeveer 10 minuten, vertel de chauffeur om u te laten op Praia do Pantano do Sul. Nadat je uit de bus, volg de weg ongeveer 3 of 4 minuten naar het strand. Sla rechtsaf, loop ongeveer een minuut, en kijk voor ons bord. Gefeliciteerd!