X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Pousada EcoJeri

Rua Sao Francisco s/n, Jericoacoara, Brazilië

Kaart & Route


geen rating

0 Recensies
  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Jericoacoara, omgeven door ongerepte schoonheid, de regio van de moeilijke toegang, straalt charme en magie.
Luchthaven: De dichtstbijzijnde luchthaven naar Jericoacoara is de Pinto Martins International Airport,
Fortaleza. Is gepland voor juli 2014 de internationale luchthaven ligt op 20 km van Jeri Jericoacoara.
VIP Bus (Minibus): Going to Jeri: Verlaat de luchthaven om 07:00 en aankomst om 08:00 hotel in Jeri om 13:30. Terug naar Fortaleza: Check de Inn at 09:00. Tour in Paradise Lagoon + Relax + Restaurant, aankomst om 17:30 Fortalez in het station of de luchthaven om 18:30.
Bus: Van Fortaleza naar Jijoca kan komen met de bus bedrijf met airconditioning, die Jijoca komt in 4 uur en dan komt het in een tuinbroek in Jericoacoara, na een uur rijden op de duinen. Met stops de route duurt bijna zes uur van deur tot deur.
Transfers: Wij bieden transfer service voor asfalt of de stranden van Ceará.
We nemen onze gasten en zoeken in Fortaleza en Jeri in de tijd, locatie en bepaalde dag. Voor Asfalt: blijvend ongeveer 4 tot 5 uur. Stranden op: duur 9-10 uur ongeveer. Voertuig: 4x4 met airconditioning voor maximaal 04 personen. Voertuig: Land Rover 4x4 met airconditioning voor maximaal 06 personen.
Er is een mogelijkheid om de reis door de stranden, waar de auto reist, met stops maken, de belangrijkste stranden zoals Cumbuco, Vijver en Flecheiras, altijd volgens het bestuur van de getijden.