X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Portus House Istanbul

Mumhane Cad, 31, Kemankes Mah. Karakoy, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


94%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 96%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 96%Properheid
  • 96%Faciliteiten

Vertaald door Google We bevinden ons in het midden van twee tramhaltes: Karakoy en Tophane

Van Atatrk Airport
Neem de metro naar station Zeytinburnu en transfer naar T1 tram (tram uur: 05:00 's ochtends tot 23:55' s nachts). Stap uit bij Karaky station en volg volg de weg rechts richting de zee. Loop langs het water met je rug naar de Galata-brug tot het water eindigt. Verder langs de hoofdweg nu passeren Namli Gourmet Store, Glloğlu Baklava en meer winkels aan uw linkerhand en de cruiseterminal aan uw rechterhand. Na afsluiting, een direct links en dan meteen weer rechts (YDS schoenenwinkel op de hoek) de winkels. We zijn aan de linkerkant van de straat kant over de Diasa supermarkt.
Totale reistijd: 75 minuten (gezien je niet stoppen door de verschillende straatverkopers je voorbij)Vanaf Sabiha Gkcen luchthaven of Taksim

Neem de Havatas shuttlebus naar het Taksimplein (uur, afhankelijk van het seizoen 4:00-01:00). Van het Taksim-plein kunt u een taxi nemen naar Portus House (ongeveer 5 minuten en 8 TL) of neem de metro Fnikler omlaag naar Kabatas. Vanaf hier neemt T1 tram twee haltes naar Tophane station, stapt uit de tram en steek de straat over naar de zee. Het hoofd in de smalle Hamam Sokak straat recht voor u. Passeer de hamam en sla rechtsaf (het is een doodlopende weg, dus geen andere optie. Je bent Nowon onze Mumhane straat. Rechtdoor voor nog eens twee minuten. We staan ​​aan de rechterkant van de straat tegenover de Diasa supermarkt.
Totale reistijd: 90 minuten (afhankelijk van het verkeer)


Hou het alsjeblieft ons telefoonnummer handig om te hebben een lokale bestuurder bel ons voor het geval dat u hulp nodig hebt.