X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Portus House Istanbul

Mumhane Cad, 31, Kemankes Mah. Karakoy, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


95%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 97%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 94%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 97%Properheid
  • 97%Faciliteiten

Vertaald door Google We zijn in het midden van twee tramhaltes: Karakoy en Tophane

Vanaf Atatrk Airport
Neem de metro naar station Zeytinburnu en over te dragen aan T1 tram (tram uur: 05:00 's ochtends tot 23:55' s nachts). Stap uit bij Karaky station en volg volg de weg rechts richting de zee. Loop langs het water met je rug naar de Galata-brug tot het water eindigt. Ga verder langs de hoofdweg nu passeren Namli Gourmet Store, Glloğlu Baklava en meer winkels aan uw linkerhand en de cruiseterminal aan uw rechterhand. Na het einde van de winkels maken een directe links en dan meteen weer rechts (YDS schoenenwinkel op de hoek). We zijn aan de linkerkant van de straat kant over de Diasa supermarkt.
Totale reistijd: 75 minuten (gezien je niet stoppen door de verschillende straatverkopers je voorbij)Vanaf Sabiha Gkcen Airport of Taksim

Neem de Havatas pendelbus naar Taksim Square (uur, afhankelijk van het seizoen 4:00-1:00). Vanaf het Taksimplein kunt u ofwel een taxi nemen naar Portus House (ongeveer 5 minuten en 8 TL) of neem de metro Fnikler naar Kabatas. Vanaf hier neemt T1 tram twee haltes naar Tophane station, stapt uit de tram en steek de straat over in de richting van de zee. Het hoofd in de smalle Hamam Sokak straat recht tegenover je. Passeer de hamam en sla rechtsaf (het is een doodlopende weg, dus geen andere optie. U bent Nowon onze Mumhane straat. Ga rechtdoor voor nog eens twee minuten. We zijn op de goede kant van de straat tegenover de Diasa supermarkt.
Totale reistijd: 90 minuten (afhankelijk van het verkeer)


Gelieve te houden ons telefoonnummer handig om te hebben een lokale bestuurder bel ons in het geval u hulp nodig hebt.