X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Porto Spot Hostel

Rua Gonçalo Cristóvão 12, Porto, Portugal

Kaart & Route


93%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 97%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 93%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 95%Properheid
  • 93%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres: Rua Goncalo Cristovao 12.

Met het vliegtuig, neem de metro / tram naar het centrum van de stad, afslag Trindade Station. Buiten het station slaat u rechtsaf en vervolgens de eerste rechts. Loop ongeveer 400 meter vindt u ons aan uw linkerhand. We zijn de beige gebouw pal naast het rode gebouw op de hoek.
Met de trein, als je aankomt om Campanha of São Bento station, moet u de metro / tram richting Trindade, afslag Trindade Station. Buiten het station rechtsaf, 50 meter, en dan eerste straat rechts. Loop ongeveer 400 meter vindt u ons aan uw linkerhand. We zijn de beige gebouw pal naast het rode gebouw op de hoek.

Met de auto, als je uit het noorden (A3, A4) neemt u de A20 richting Porto-Antas / Gaia-Freixo. En neem dan de eerste afslag naar Antas. Als je uit het zuiden (A1), over de brug en ga rechtdoor op de high-weg en neem de afslag naar Antas. U komt naar Rua Fernao Magalhaes, zal u de pas een tuin op uw rechterhand en daarna (50m) moet u rechtsaf, Rua Nova Sao Crespim. Houd op die straat, en sla linksaf op de derde lichten, Rua da Alegria. Dan ga rechtdoor voor ongeveer 300 m, wanneer je aankomt op een kleine driehoekige plein, aan uw linkerhand, slaat u rechtsaf op de lichten om een ​​zeer steile afdaling, Rua da Escola Normaal. Sla linksaf aan het einde van deze straat, en dan je gedwongen naar rechts draaien. U vindt ons aan uw rechterhand (tweede huis).