X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Poco Loco Hostel

Taczaka 23, Poznan, Polen

Kaart & Route


90%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 95%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij doen pick ups van luchthaven en het treinstation!

Met de auto: draai naar rechts van de Caponiera Rotonde, het belangrijkste punt van Poznań, in de hoofdstraat van de stad SW. Marcin. U passeert het eerste kruispunt met de Niepodległości Street. Aan uw linkerhand passeert u de Universiteit gebouwen en een kasteel. U komt op een tweede kruispunt met lichten. Daar slaat u rechtsaf de Kościuszki Street. Vervolgens neemt u de eerste straat naar links en daar zijn wij bij onze Taczaka Street. Aan het einde van de straat, aan de linkerkant, vind je nummer 23 en Poco Loco Hostel.

Met het vliegtuig: we kunnen halen u op met onze Locobus! Gewoon bellen. De andere optie is om een ​​snelle bus nemen. L, die gaat naar de Caponiera rond punt en vanaf daar volgt u de bovenstaande aanwijzingen (10 minuten lopen tijd) of maken het een beetje sneller door het nemen van een tram voor een stop.

Met de trein: we kunnen halen u op van Poznań station. Gewoon even bellen! Maar je kan ook komen wandelen (15 minuten lopen tijd). Je beklimt de trappen van het viaduct voor de hoofdingang van het station. U slaat rechtsaf en loop je tot je een park te bereiken aan uw linkerzijde. U blijft op Powstańcw Wielkopolskich Street, die begint in het midden van het park. Doorgaan tot je aankomt bij Ratajczaka Street. Er u linksaf en dan weer links. U bent op Taczaka Straat en nee. 23 is Poco Loco Hostel.