X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Poco Loco Hostel

Taczaka 23, Poznan, Polen

Kaart & Route


86%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 88%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 86%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij doen pick-ups van de luchthaven en het treinstation!

Met de auto: draai naar rechts van de Caponiera Rotonde, het belangrijkste punt van Poznań, in de hoofdstraat van de stad Św. Marcin. U passeert het eerste kruispunt met de Niepodległości Street. Aan uw linkerhand passeert u de Universiteit gebouwen en een kasteel. U komt op een tweede kruispunt met lichten. Er rechtsaf Kościuszki Street. Vervolgens neemt u de eerste straat links en er zijn we op onze Taczaka Street. Aan het einde van de straat, aan de linkerkant vindt u nummer 23 en Poco Loco Hostel.

Met het vliegtuig: we kunnen halen u op met onze Locobus! Gewoon bellen. De andere optie is om een ​​snelle bus nr. L, dat gaat naar de Caponiera rond punt en vanaf daar volgt u de hierboven getoonde richtingen (10 minuten lopen tijd) of maken het een beetje sneller door het nemen van een tram voor een stop.

Met de trein: we kunnen halen u op van Poznań station. Gewoon bellen! Maar je kan ook komen wandelen (15 minuten lopen tijd). Je beklimt de trappen van het viaduct voor de hoofdingang van het station. Je slaat u rechtsaf en loop je tot je een park te komen aan uw linkerhand. U blijft op Powstańcw Wielkopolskich Street, die begint in het midden van het park. Doorgaan tot je aankomt bij Ratajczaka Street. Er gaat u linksaf en dan weer links. U bent op Taczaka Straat en nee. 23 is Poco Loco Hostel.