Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pipa Hostel HI

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

Rua Arara, 105

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Van Natal (85km Zuid):

Vanaf Natal Bus Station:

Er zijn twee verschillende bedrijven die naar Pipa komen. De Alternativo Minibus laat je heel dicht bij Pipa Hostel en de Oceano bus vertrekt u op Pipas busstation (ongeveer 10 minuten wandelen van Pipa Hostel). U kunt de bus nemen naar Natal busstation of u kunt ze in de voorkant van Carrefour Natal (als u vanuit Ponta Negra Beach). De bussen zullen zijn bij Carrefour Natal ongeveer 10 of 15 minuten na het verlaten van Natal Bus Station. Het kost u ongeveer 2 uur aan te komen in Pipa en het kost R $ 10,50.

Alternativo Minibus: Neem de minibus naar Pipa en vragen om uit te stappen bij de eerste halte na de Fishermans Square (Praa do Pescador), in de voorkant van de bakkerij Casa de Farinha. Loop het steegje naar rechts, richting Pousada Cabo Verde, linksaf en volg de borden naar Pipa Hostel.
Alternativo Minibus: Dagelijks - 05:50 / 10:00 / 14:30
Oceano Bus: Neem de bus naar Pipa en stap uit bij het busstation in Pipa. Ga rechtdoor op de hoofdstraat (Gem. Baa dos Golfinhos) het passeren van de Fishermans Square (Praa do Pescador). Tussen het politiebureau en de bakker Casa de Farinha is er een klein steegje. Loop het steegje naar rechts, in de richting van Pousada Cabo Verde, linksaf en volg de borden naar Pipa Hostel.
Oceano bus schema: maandag tot en met zaterdag: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 09:30 / 11:00 / 12: 00 / 13:00 / 14: 10 / 15:00 / 16: 00/17: 00 / 18:00 Zon- en feestdagen: 06:50 / 09:30 / 11:00 / 13:00 / 16:00 / 18:10
http://www.expresso-oceano.com.br/linhas-inter

Vanaf Natal Airport (Aluizio Alves):

Optie 1 Neem een ​​bus naar São Gonçalo do Amarante. Van São Gonçalo do Amarante, neem een ​​bus naar Natal busstation. Van Natal busstation, neem een ​​bus naar Pipa.

Optie 2 Neem een ​​taxi op de luchthaven. Het duurt ongeveer 2 uur en het kost ongeveer R $ 260,00 (afhankelijk van het seizoen en op het moment dat je aankomt).

Optie 3 We kunnen boeken van een airport pick-up voor je. Het duurt ongeveer 2 uur en kost ongeveer R $ 200,00 (afhankelijk van het seizoen en op het moment dat je aankomt). De overdracht moet vooraf gereserveerd worden via e-mail.

Van Salvador (1079 km), Aracaju (743 km), Maceio (527 km), Recife (242 km) en Joao Pessoa (140 km)

Met De Bus:

Neem een ​​bus naar Natal en vragen om uit te stappen in Goianinha. Neem een ​​busje naar Pipa tegenover de kerk. Vraag stapt uit bij de eerste halte na de Fishermans Square (Praa do Pescador), in de voorkant van de bakkerij Casa de Farinha. Loop het steegje naar rechts, in de richting van Pousada Cabo Verde, linksaf en volg de borden naar Pipa Hostel. Het kost u ongeveer 2 uur op deze manier naar Pipa te krijgen en kost ongeveer R $ 14.

Met De Auto:

Rijd BR 101 snelweg ten noorden en krijg de weg naar rechts als je in Goianinha, volg de borden naar Pipa. Aangekomen in Pipa, ga rechtdoor op de hoofdstraat (Gem. Baa dos Golfinhos), langs een ijzerhandel genaamd Construj en een ijsje plaats genaamd Preciosa en neem de volgende rechts op Toca da Ona '. Ga naar boven en sla rechtsaf. Pipa Hostel ligt op de volgende hoek.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.

×