X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Pink Manila Hostel

2551 Bautista corner Don Pedro, Malate, Manila, Filippijnen

Kaart & Route


88%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 81%Plaats
  • 96%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 84%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Vind de Roze bij 2551 Bautista hoek Don Pedro Street, Vito Cruz, Manila.

ROUTEBESCHRIJVING: Vanaf de luchthaven en rond Manilla kunt u taxichauffeurs vertellen naar Vito Cruz. De omgeving van De La Salle Universiteit - Saint Benilde.
Sluiten kruispunten: Pablo Ocampo en Arellano Ave, Pablo Ocampo en Bautista.!

[Tagalog: Galing NAIA, dumaan po kayo ng Roxas Blvd kumanan sa Vito Cruz / Ocampo Straat patungong Osmeña. Pagkalagpas ng Taft Avenue, kaliwa sa ikatlong Kanto SA kan Arellano Ave. Tapos Kanan sa ikalawang Kanto sa kan Don Pedro, katapat ng Bulaluhan King. Kami ang malaking dilaw na gusali sa bandang kanan bij Kanto ng Bautista.]

Met het openbaar vervoer: Vang een pendeldienst naar de luchthaven te vinden in de komst vleugel aan de LRT EDSA metrostation (P20) en neem de metro noord naar VITO CRUZ Station (P15). Loop 500m oosten langs Ocampo Street, het passeren van de Jollibee, McDonald's, en De La Salle Universiteiten. Ga linksaf op Arellano Avenue en een recht op Don Pedro. Wij zijn de 7-verhaal mosterd gebouw op de hoek van Bautista Straat en Don Pedro.

WAT TE ONTHOUDEN: Special, geel Airport Taxi's vragen 75% meer dan wat witte taxi's op te laden. De Witte Taxies is te vinden op de bovenverdieping vertrek vleugel van de terminal, of ergens buiten de luchthaven! Als een reiziger niet bekend zijn met de stad van Manilla, bij het nemen van een taxi altijd aandringen op de meter, omdat veel taxichauffeurs citeer je een hoge prijs en niet aan de meter. Vergeet niet, de Pink is een exclusieve reiziger co-woonruimte, geen openbare onderdak. Paspoorten zijn vereist bij het inchecken en reserveringen.