X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Penguin Village

Mashraba Street, Dahab Sinai, Dahab, Egypte

Kaart & Route


80%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 73%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 91%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 76%Properheid
  • 71%Faciliteiten

Vertaald door Google Penguin Village is gelegen aan de zeezijde van Mashraba St het centrum van Dahab.
Als u komt naar Dahab met het Oosten Delta bus, we zijn slechts 5 minuten rijden van waar is de bushalte in Dahab stad, en we bieden gratis af te halen voor onze gasten op verzoek van het busstation.
Wilt u komt uit Cairo? Bezoek www.dahabexcursions.com/
Alle wegen leiden naar Dahab! Er is niets eenvoudiger dan hier alle mogelijke vervoermiddelen kunnen worden gebruikt op de weg. Of het nu gaat over land, over zee of door de lucht kan je zeker Dahab te bereiken sneller en comfortabeler dan u denkt. In het dorp Penguin regelen wij voor u vervoer vanaf elke plek in heel Egypte rechtstreeks naar ons hotel. Wij kunnen u ook een hand in bewegen gemakkelijk, snel, veilig.
Van Caïro
Door prive minibus: Stuur ons een e-mail bij info@penguindahab.com en we zullen afspraken maken om u op te halen in onze eigen 16-zetel, minibus met airconditioning. De reis duurt ongeveer 6 uur en € 110 (per reis, niet per persoon).
Vergelijk de openbare bus: East Delta bus vertrekt vanaf het Abasseiya station. Er zijn verschillende bussen verlaten gedurende de dag. Koop je tickets op voorhand, want het is niet mogelijk om tickets te reserveren aan de telefoon. Ticketprijzen variëren 60-80 LE (enkele reis). Na een 8-9 uur rijden, het Dahab busstation is 5 minuten. weg van de Penguin Village. Laat ons weten wanneer u aankomt en wij halen u op.
Als u alle informatie over de bustijden van overal in Egypte moet u bellen Emad te weten wat je nodig hebt
Andere opties van Cairo is het inhuren van een taxi of het krijgen van een vliegtuig naar Sharm El-Sheikh, mail ons kunt u als u wilt de vlucht te boeken ..

Van Sharm El-Sheikh
Als u gaat vliegen naar Sharm El-Sheikh of er aankomt met de veerboot vanuit Hurghada, kunnen wij u ophalen op de luchthaven / haven. E-mail ons uw vluchtgegevens door aan info@penguindahab.com en wij regelen het voor u voor 30 Euro per taxi.
U kunt deze taxi delen met anderen op weg naar Dahab voor 30 € / reis.

Uit Israël of Jordanië
Voor degenen die vanuit Eliat en Jordanië (naar de haven van Nuweiba), kan een pick-up ook geregeld worden. Van Eliat inhuren van een taxi kost u ongeveer € 35 per taxi van en naar Nuweiba € 25 per taxi.

Van elke andere plaats in Egypte of het Midden-Oosten
Neem aub contact met Emad (e-mailing op info@penguindahab.com) voor hulp en bijstand in op weg naar Dahab vanuit vrijwel elke plaats in de wereld.