X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Passenger Ship Maria Alberta

Oosterdok, Amsterdam, Nederland

Kaart & Route


88%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 96%Personeel
  • 92%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 79%Faciliteiten

Vertaald door Google Routebeschrijving

Het adres Marcantilaan 33 is alleen het kantoor en e-mailadres. De boot is aangemeerd aan het Oosterdok, steiger 5.

* Lopend vanaf het Centraal Station, het duurt ongeveer 10 tot 15 minuten naar de Maria Alberta. Het verlaten van het station aan de voorzijde, u de grote brug over en sla linksaf. U loopt langs de Prins Hendrikkade naar de IJ-tunnel. Net voor de tunnel vindt u het Oosterdok aan uw linkerhand.
Een goed herkenbare 'buurman' is Nemo, een gebouw groot groen dat lijkt op een schip. Het is gebouwd bovenop de IJ-tunnel.

* Met de auto, is het ding om te doen naar de ringweg (Ring A10) van Amsterdam. Vanaf de noordzijde van de A10 neemt u de afslag S116 (Centrum) en ga door de IJ-tunnel. Aan het eind van de tunnel gaat u rechtsaf bij de verkeerslichten, op de Prins Hendrikkade. Direct na de verlichting is er een bushalte. Sla rechtsaf direct na de bushalte (voor de brug) en je zal gaan rond de hoek, tot aan de steigers van het Oosterdok.

* Parkeerplaats direct naast de steigers is beperkt en duur (€ 3,40 per uur!). Het is mogelijk om deze ruimtes kort te gebruiken om uit te laden en vervolgens het park in een ander deel van de stad, waar parkeren goedkoper of zelfs gratis. Gratis parkeren is een paar bushaltes van het Oosterdok.