Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Passenger Ship Avanti

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

Oosterdok , Jetty 2

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
* Wandelen vanaf het Centraal Station, het duurt ongeveer 10 tot 15 minuten naar de Avanti te krijgen. Het verlaten van het station aan de voorzijde, die u de grote brug over en sla linksaf. U loopt langs de Prins Hendrikkade naar de IJ-tunnel. Net voor de tunnel vindt u het Oosterdok aan uw linkerkant vinden. De Avanti is afgemeerd aan de steiger 2 net naast de historische VOC-schip.
Een ander goed herkenbare buurman is Nemo, een groot groen gebouw dat lijkt op een schip. Het is gebouwd bovenop de IJ-tunnel.

* Met de auto, het ding om te doen is om de ringweg (Ring A10) van Amsterdam. Vanaf de noordzijde van de A10 neemt u de afslag S116 (Centrum) en ga door de IJ-tunnel. Aan het eind van de tunnel gaat u bij de stoplichten, op de Prins Hendrikkade. Direct na de verlichting is er een bushalte. Direct na de bushalte (voor de brug) draaien en je zal gaan om de hoek, tot aan de steigers van het Oosterdok.

* Parkeerplaats direct naast de steigers is beperkt en duur (3,40 per uur!). Het is mogelijk om deze ruimtes te gebruiken binnenkort uit te laden en dan parkeren in een ander deel van de stad, waar parkeren is goedkoper of zelfs gratis. Er is gratis parkeergelegenheid op slechts een paar bushaltes van het Oosterdok.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.