X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Paradise Beach Hostel

Via Provinciale Panza, 387, Cuotto Forio, Ischia, Italië

Kaart & Route


90%Klassement

  • 94%Waarde voor uw geld
  • 82%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 92%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 85%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Napoli (Napels) - treinen vertrekken uit Rome om het half uur en, afhankelijk van hoeveel je uitgeeft, duurt het tussen de 1 en 4 uur. Voor ongeveer 20 € is er een gemakkelijke 2 uur met de trein, en degenen die voor ongeveer 10 € vertrekken 4 keer per dag.

Met het vliegtuig, kunt u rechtstreeks vliegen naar Napoli van zowat overal in de wereld. En het is veel koeler dan Rome.

Van het vasteland - de vangst van een boot over de spectaculaire Golf van Napels, Pozzuoli, Sorrento, Procida, Salerno, Positano, Amalfi en Capri en varen naar Forio (dat is dan nog slechts 5 minuten met de bus van onze deur), of naar Casamicciola (ongeveer 20 minuten) of Ischia Porto (30 minuten). Van Sorrento en Capri, de snelle boten (aliscafi) vertrekken vanaf de Marina Piccola en, zoals die van Salerno, Amalfi en Positano, ze werken van de lente tot de herfst.

Zie de twee dienstregelingen op

Uit Napoli, POZZUOLI, Procida en Sorrento
http://www.ischiaonline.it/ischia.php?pag=TRAS00&sez=MOVIME&langiol=EN&mysty=2011_A

VAN CAPRI, Positano en Amalfi
http://www.capitanmorgan.it/calendario_partenze.php

VANAF centraal station van Napels - steek de grote piazza aan de voorkant, het passeren van de eeuwige Metro bouwplaats, en de vangst Tram '1' naar links om de laatste halte (bij uit de buurt van het station op zoek). Aan bakboord is Molo Beverello waar de snelle boten (aliscafi) vertrekken naar Forio.

AAN HET GOEDKOPER BOTEN - van Beverello, ga achter de cafés, weg van de snelle boot terminal, en vangen de vrije, blauwe pendelbus naar Calata Porto Di Massa (ongeveer 5 minuten door te lopen) ...


Op het eiland ...

Bussen van alle havens - de vangst van de bussen genummerd 'CS' of '1', naar links (als je uitzicht op de zee). De bushaltes liggen buiten het havengebied aan dezelfde kant van de straat als de haven, behalve bij Ischia Porto. Op Ischia Porto moet u rond de haven lopen naar de belangrijkste bushalte (la capolinea).

Het is gemakkelijk om ons te vinden. Nadat u Forio vertrekken - alle bussen gaan door Forio -

1 LOOK voor het grote bord aan de voorkant van een hotel te zeggen "SORRISO Thermae Resort" aan de rechterkant van de bus (5-10 minuten uit Forio). Pas op voor de diverse kleine richtingborden voor Sorriso ... het teken dat u wilt is enorm en op een hotelgebouw. Als je het ziet, wacht tot je ...

2 om de hoek gaan, druk dan op de bel ...

3 Stap uit bij de volgende halte en kijk achter de bus. Je ziet ons bordje "Paradise Beach". Lopen 30 seconden of zo down onze oorspronkelijke, historische oude, eiland pad naar het grote witte gebouw.

We zijn hier om te helpen, en terwijl u bent waarschijnlijk een fit backpacker, als je niet, laat je tas aan de bovenkant van de treden en naar beneden komen om wat hulp te krijgen.