X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Paradise Beach Backpackers Hostel

Via Provinciale Panza, 387, Cuotto Forio, Ischia, Italië

Kaart & Route


94%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 96%Personeel
  • 98%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 94%Faciliteiten

Vertaald door Google Naar Napels (Napoli), treinen vertrekken uit Rome elk half uur en, afhankelijk van hoeveel je uitgeeft, duurt tussen 1 en 4 uur. Voor ongeveer 20 € is er een makkelijk 2 uur met de trein, en degenen die voor ongeveer 10 € vertrekken 4 keer per dag.

Met het vliegtuig, kunt u rechtstreeks vliegen naar Napels van zowat overal in de wereld. En het is veel koeler dan Rome.

Van het vasteland, de vangst van een boot over de spectaculaire Golf van Napels, Pozzulli, Sorrrento, Procida, de kust van Amalfi en Capri en varen naar Ischia Porto, Casamicciola of Forio. Van Sorrento en Capri, de snelle boten (aliscafi) vertrekken vanaf de Marina Piccola.

VANAF centraal station van Napels, steek de grote piazza aan de voorkant, het passeren van de eeuwige Metro bouwplaats, en de vangst Tram '1 'gaat naar links (bij het zoeken van het station) naar de laatste halte. Aan bakboord is Molo Beverello waar de snelle boten (aliscafi) vertrekken.

AAN HET GOEDKOPER BOTEN, uit Beverello, ga achter de cafes, weg van de snelle boot terminal, en de vangst van de blauwe pendelbussen naar Calata Porto Di Massa (ongeveer 5 minuten) ...

We ontmoeten YOU: We zullen zien of we kunnen komen en u te ontmoeten. We ontmoeten mensen elke dag om ongeveer 11:30 en 05:00, maar laat ons weten dat je komt, en wij kunnen u laten zien hoe de bussen van het eiland werk ook.

Alternatief -

VANAF Ischia Porto, de vangst van de bussen genummerd 'CS', '1 ', '2' of '3 'naar Casamicciola, het eerste dorp van Ischia Porto, en stap uit bij de' Topless Bar 'hoek. Ofwel iemand vragen of druk op de bel wanneer de bus is over de grote heuvel en op de vlakke weg weer te lopen langs de kust. Dan ...

VANAF CASAMICCIOLA PORT, steek de weg over en ga naar de bushalte tegenover het grote dorp piazza ... bij de bushalte tegenover het dorp piazza, vangen de 'CD', '1 ', '2' of '3 'bus en stap uit bij de 2e halte, bij de' Topless Bar 'hoek, 3 minuten later. Als alternatief, gewoon weer links en loop de straat. Dan ...

... UIT DE 'TOPLESS BAR' HOEK, het hostel is een 2 minuten lopen voor fitte mensen, en 4 minuten voor iedereen anders. Ga de straat tot het einde en sla rechtsaf. Wees voorzichtig met het verkeer dat u op dit stukje. Kijk voor een blauw bord voor de villa aan de linkerkant, zeggend 'Hotel Di Meglio' en ga naar de receptie.