X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Pakachere, Backpackers & Creative Centre

Off Kufa Road, P.O. Box 1389, Zomba, Malawi

Kaart & Route


84%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 80%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Van BLANTYRE tot PAKACHERE:
(Dit is hetzelfde voor iedereen die afkomstig is van de zuidkant van Malawi)

Als je aan het rijden van Blantyre u de Chipembere Highway naar Zomba. Na het passeren van de verkeerslichten in het centrum van Zomba Town u blijven gaan rechtdoor tot je een puma tankstation aan uw rechterzijde.
Hier vindt u links draaien en verlaat de hoofdweg.
Rij de heuvel voor 300 meter, vindt u een politiebureau en de Universiteit van Malawi administratiekantoor passeert aan uw rechterzijde.
U zult een tweede politiebureau aan uw linkerhand. Sla linksaf net voor het politiebureau en volg het zand weg tot u de poort van Pakachere bereiken.
Blaas uw hoorn 2 keer en iemand zal het hek voor je open.

Van Lilongwe naar PAKACHERE:
(Dit is hetzelfde voor iedereen die vanuit het noorden van Malawi)

U rijdt op de hoofdweg (Chipembere Highway). Vlak voor Zomba Town vindt u een bord aan de rechterkant van de weg die zegt 'Keep Zomba Clean'.
Na het bord u de tweede straat naar rechts en verlaat de hoofdweg. Rij de heuvel voor als 300 meter, vindt u een politiebureau en de Universiteit van Malawi administratiekantoor aan uw rechterhand voorbij.
U zult een tweede politiebureau aan uw linkerkant vinden.
Sla linksaf net voor het politiebureau en volg het zand weg tot u de poort van Pakachere bereiken. Blaas uw hoorn 2 keer en iemand zal het hek voor je open.

WALKING van ZOMBA CENTRAL Bushalte naar PAKACHERE:

Buiten het busstation look voor de Shoprite supermarkt. Als je aan de voorkant van de supermarkt staan ​​naar rechts een beetje de heuvel af en neem de eerste weg rechts blijven volgen deze weg tot het einde en sla rechtsaf tot aan de hoofdweg (Chipembere Highway) geraakt.
Steek de weg over en blijf rechtdoor gaan voor 5 minuten, zal u een politiebureau en de Universiteit van Malawi administratiekantoor aan uw rechterkant passeren en vind een tweede politiebureau aan uw linkerhand. Sla linksaf net voor het politiebureau en volg het zand weg tot u de poort van Pakachere bereiken.