X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Pakachere, Backpackers & Creative Centre

Off Kufa Road, P.O. Box 1389, Zomba, Malawi

Kaart & Route


71%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 70%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 80%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 40%Properheid
  • 70%Faciliteiten

Vertaald door Google Van BLANTYRE tot PAKACHERE:
(Dit is hetzelfde voor iedereen die afkomstig is van de zuidkant van Malawi)

Tijdens het rijden van Blantyre u de Chipembere Highway naar Zomba. Na het passeren van de verkeerslichten in het centrum van Zomba Town blijf je rechtdoor tot je een puma tankstation aan uw rechterhand.
Hier slaat u linksaf en verlaat de hoofdweg.
Rij de heuvel voor 300 meter, vindt u een politiebureau en de Universiteit van Malawi administratiekantoor passeert aan uw rechterzijde.
U krijgt een tweede politiebureau aan uw linkerhand. Sla linksaf net voor het politiebureau en volg het zand weg tot aan de poort van Pakachere bereiken.
Blaas uw hoorn 2 keer en iemand zal het hek voor je open.

Van Lilongwe naar PAKACHERE:
(Dit is hetzelfde voor iedereen die vanuit het noorden van Malawi)

U rijdt op de hoofdweg (Chipembere Highway). Vlak voor Zomba Town u een teken aan de rechterkant van de weg die zegt 'Keep Zomba Clean' zullen zien.
Na het bord u de tweede weg rechts nemen en verlaat de hoofdweg. Rij de heuvel voor als 300 meter, vindt u een politiebureau en de Universiteit van Malawi administratie kantoor aan uw rechterhand.
U krijgt een tweede politiebureau aan uw linkerkant.
Sla linksaf net voor het politiebureau en volg het zand weg tot aan de poort van Pakachere bereiken. Blaas uw hoorn 2 keer en iemand zal het hek voor je open.

Lopend vanaf ZOMBA CENTRAL bushalte naar PAKACHERE:

Buiten het busstation op zoek naar de Shoprite supermarkt. Als je aan de voorkant van de supermarkt naar rechts een beetje de heuvel af en neem de eerste weg rechts blijven volgen deze weg tot het einde en sla rechtsaf tot aan de hoofdweg (Chipembere Highway) hit.
Steek de weg over en blijf rechtdoor gaan voor 5 minuten, zal u een politiebureau en de Universiteit van Malawi administratie kantoor aan uw rechterkant passeren en vind een tweede politiebureau aan uw linkerhand. Sla linksaf net voor het politiebureau en volg het zand weg tot aan de poort van Pakachere bereiken.