X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Our Melting Pot

4th/Floor Mavenue Building, #7844 Makati Avenue co, Guerrero Street, 1209 Makati City, Manila, Filippijnen

Kaart & Route


91%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 95%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Van een van de 3 terminals van de internationale luchthaven Ninoy Aquino, neem een ​​coupon / taxi om te voorkomen dat opgelicht door gewetenloze chauffeurs. (Het is nog steeds een optie om een ​​gemeten taxi nemen als je aankomt wanneer de zon is nog steeds, je kunt het meer betrouwbare operators op basis van de lijst in de laatste regels van dit schrijf-up zien.)

Onze exacte adres is:
4e verdieping Mavenue Bldg, 7844 Makati Avenue cor. Guerrero Street, Barangay Bel-air, Makati City

Mavenue gebouw waar we zijn gevestigd is een paar stappen na de Wendy's en 7-11 (deze zijn te vinden op uw rechterkant, als u komt uit de luchthaven) en rechts naast de Great Eastern Hotel.

Houd er rekening mee dat als je staat neer te kijken op de hoek van Makati Avenue en Guerrero Street, met Great Eastern aan uw linkerhand en een oude non-descript gebouw aan uw rechterhand, loop gewoon een paar stappen vooruit uit die hoek tot u de ingang vinden het hostel op het recht dat is de eerste (ongemerkte) zilver stalen deur.

Tegenover de stalen deur, zult u SHINE MEISJE SALON aan uw linkerhand. Ook naast de stalen deur, op
het de rechter-bovenhoek, zal u een zoemer / deurbel, evenals een bewegwijzering voor GUERRERO STRAAT die op zwarte achtergrond vinden. U zal ook merken de eerste van het hostel (OMP) direct bovenop GUERRERO ST. Voer buitenraam de stalen deur en loop een paar stappen in de richting van de lift in de linkerhoek. Druk op 4 om de 4e verdieping waar we zijn gevestigd te bereiken.

Houd er rekening mee dat de taxichauffeur NIETS OVER ONZE smeltkroes hostel zal WETEN. OMP signages moet nog worden gezet bij de renovatie van het gehele gebouw wordt gedaan.

[Vanaf de luchthaven of MIA weg, de taxichauffeur neemt normaal de hoofdstraat genaamd EDSA. Na ongeveer 5-10 minuten op die snelweg, het maakt een linker op AYALA AVENUE, dan rechts op MAKATI AVE. Wanneer u bij ons langs Mandarin Hotel langs Makati Avenue, je bent hooguit 5 minuten afstand van het hostel. Zodra u ziet St. Giles Hotel, twee meer blokken je Mavenue gebouw aan uw rechterhand, op de hoek van Guerrero Street.

Aanvullende instructies:

1. Voor wijzigingen in uw ETA in het hostel, vindt u de tijd om uw reservering gegevens updaten of mail ons op voorhand. We krijgen de gasten op elk moment van de dag / nacht, maar het zou goed werken voor zowel u als de hostel beheer, indien de nieuwe of de werkelijke tijd van aankomst bekend is, anders dan de standaard tijd gevonden in het systeem.

2. Bij aankomst op de internationale luchthaven Ninoy Aquino, taxi's zijn eenvoudiger (goedkoper) te vinden als je naar de vertrekhal, waar taxichauffeurs uitladen vertrekkende passagiers, maar als je ETA is dan 19:00, dit is niet langer de situatie . Gewoon wachtrij om een ​​gemeten of coupon taxi direct buiten de aankomsthal. Of beter nog, krijgen een taxi en vermijd de stress van onderhandelen met de taxichauffeurs. De geschatte rit naar het hostel met behulp van deze speciale taxi is tussen P350-P450.

3. Van het vliegveld naar het hostel met gewone taxi's, moet het maximumtarief worden rond P250.00 zelfs op zwaar verkeer. Echter, als je niet kan succesvol te onderhandelen gebruik van de meter door de bestuurder of de kans op een DISHONEST iemand die je rond kan rijden in cirkels in Metro Manila, uw tarief kan oplopen tot duizend pesos (P1, 000.00) of meer.

4. Uw waarborg bij gebruik van gewone taxi's is om meer betrouwbare taxi operators kiezen zoals: R & E, E & E, MGE, N & S, P & A, 24/7, München, Tai, Sturdy, Basic, D'Avis, T & I, Polen, World en Dollar . In het algemeen hoeft u niet te onderhandelen met hun chauffeurs hun meter neer te zetten, maar natuurlijk zijn er altijd een aantal uitzonderingen.