X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Ostello di Perugia centro

Via Bontempi,13, Perugia, Italië

Kaart & Route


87%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 94%Personeel
  • 75%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 78%Faciliteiten

Vertaald door Google Per Trein
Vanaf het treinstation Perugia-Fontivegge bereikt u het historische centrum met Minimetrò (krijgen van bij de laatste halte Pincetto en houd uw ticket zoals u zult het nodig om het station te verlaten). Na het verlaten, naar links nemen de escelators. Op de top, neem een ​​ander links en loop de trap op, die zal leiden tot een kleine tunnel. Als je de tunnel af te sluiten, gaat u rechtsaf. U bent nu in Piazza Matteotti. Neem een ​​van de volgende drie straten aan de linkerkant en alles zal leiden tot de Corso Vannucci. Sla rechtsaf de Corso Vannucci en het zal veranderen in de Via Bontempi. We zijn op de Via Bontempi 13. (lees hieronder voor een andere optie)

Met de bus (of de bus vanaf het station)
Bussen naar het centrum van Perugia komen op Piazza Italia. Piazza Italia ligt aan de andere kant van Corso Vanucci. Loop Corso Vannucci en als het blijkt voorzichtig naar rechts, wordt de Via Bontempi. Wij zijn gevestigd aan de Via Bontempi 13.

Met de auto
Vanaf de E45 neemt u afslag bij Prepo en volg de richting van het centrum tot aan ingang van de ZTL zone. Park en lopen naar de Piazza IV Novembre (zie de aanwijzingen hierboven). Parkeren in de oude stad is niet gratis. Een comfortabele en economische oplossing zou kunnen zijn om u de gratis parking van Minimetrò (Portanuova) en ga verder met Minimetro tot aan het centrum. Eenmaal in de oude stad vindt u de auto niet nodig.