X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Ostello di Perugia centro

Via Bontempi,13, Perugia, Italië

Kaart & Route


91%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 95%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de trein
Vanaf het treinstation Perugia-Fontivegge bereikt u het historische centrum met Minimetro (stap uit bij de laatste halte Pincetto en houd je ticket als je hebt het nodig om het station te verlaten). Nadat u afslag naar links nemen de escelators. Op de top, neem nog een links en loop de trap op, die zal leiden tot een kleine tunnel. Als je de tunnel verlaat, gaat u rechtsaf. U bevindt zich nu op de Piazza Matteotti. Neem een ​​van de volgende drie straten aan de linkerkant en alles zal leiden tot Corso Vannucci. Sla rechtsaf aan de Corso Vannucci en het zal veranderen in de Via Bontempi. We zijn op de Via Bontempi 13. (Lees hieronder voor een andere optie)

Met de bus (of bus vanaf het treinstation)
Bussen naar het centrum van Perugia komen op Piazza Italia. Piazza Italia is aan de andere kant van de Corso Vanucci. Loop Corso Vannucci en als het blijkt zachtjes naar rechts, wordt de Via Bontempi. Wij zijn gevestigd aan de Via Bontempi 13.

Met de auto
Vanaf de E45 neemt u afrit bij Prepo en volg de richting van het centrum tot aan ingang van de ZTL zone. Park en lopen naar het Piazza IV Novembre (zie hierboven). Parkeren in de oude stad is niet gratis. Een comfortabele en economische oplossing zou kunnen zijn om u de gratis parking van Minimetro (Portanuova) en ga verder met Minimetro tot aan het centrum. Eenmaal in de oude stad zal je niet de auto nodig.