X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Ostello Bello

Via Medici 4, Milaan, Italië

Kaart & Route


96%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 97%Personeel
  • 97%Sfeer
  • 96%Properheid
  • 96%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het Centraal Station: neem de metro lijn 3 rijdt (gele lijn) en neem de richting San Donato. Stap uit bij Duomo (4e halte) en neem de afslag naar de Via Torino. Als je eenmaal in de Via Torino (met je rug naar de Duomo is het de weg op de uiterst linkse hoek van het plein), lopen voor ongeveer 5 minuten aan de rechterkant van de straat of neem de tram (nr. 3, 2 of 14) 3 haltes. Via Medici is de 8e straat rechts vanaf het begin van de Via Torino.

Vanaf luchthaven Malpensa:

1. Van terminal 1: neem de trein Malpensa Express (om de 30 minuten, kosten: € 11) die aankomt in het station Cadorna. Vanaf hier kunt u te voet of met de bus 94 tot de halte Piazza Resistenza Partigiana. Vanaf hier loopt aan de linkerkant van de Via Cesare Correnti voor minder dan 5 minuten en kijk naar elke straat links ... De laatste is Via Medici!
2. Vanaf terminal 2: neem de bus naar het Centraal Station en vervolgens de metro naar Duomo (Zie de aanwijzingen van het Centraal Station).

Vanaf de luchthaven Linate: neem de bus 73 tot Largo Augusto (16 haltes). Neem de tram 12 of 27 en stap uit bij Duomo, van hier, lopen naar het hostel (zie de aanwijzingen van het centraal station).

Vanaf de luchthaven Orio al Serio (Bergamo): neem de bus naar het Centraal Station en de metro naar Duomo (zie de aanwijzingen van het Centraal Station)

Hoe dan ook en op elk moment als je de weg kwijt - krijgen de Duomo en nemen via Torino, zult u met ons in niet meer dan 5 minuten en het is allemaal recht!