X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Old Town Zagreb

Dordiceva 24 (Ulica Ignjata Dordica), Zagreb, Kroatië

Kaart & Route


93%Klassement

  • 95%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 96%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 94%Properheid
  • 92%Faciliteiten

Vertaald door Google Er is een duidelijk teken aan de ingang van het gebouw. Wij zijn gevestigd op de 2e verdieping van Dordiceva 24 (Ulica Ignjata Dordica) straat.

Vanaf het centraal station

Het is slechts 10 minuten lopen van het centraal station.

1. Ga naar het oosten op Trg kralja Tomislava richting Petrinjska
2.Zet linksaf Petrinjska
Ongeveer 4 minuten
3.Zet rechtsaf Ignjata ordica: het hostel is # 24 aan de rechterkant, net voor een kruispunt met de Draskoviceva Street. Er is een duidelijke groot bord aan de rechterkant naast de toegangsdeur van het gebouw. Kijk voor de zoemer en druk op de oude binnenstad van Zagreb. Ga naar de tweede verdieping.
Ongeveer 1 min

Altenatively neemt u tram 4 richting te Dubec voor 3 haltes naar Klinika za traumatologiju (tramhalte ligt recht tegenover het hostel gebouw). Als je uit de tram, steek de TRAM STREET (Draskoviceva) en GO INTO Dordiceva. Hostel is de 1e deur links (# 24). Er is een duidelijke groot bord aan de rechterkant naast de toegangsdeur van het gebouw. Kijk voor de zoemer en druk op de oude binnenstad van Zagreb. Ga naar de tweede verdieping.

Vanaf het centrale busstation

Het is slechts 15 minuten lopen van het centrale busstation.

Neemt u tram 8 richting Mihaljevac voor 4 haltes naar Klinika za traumatologiju. Als je uit de tram, steek de tram straat (Draskoviceva) en GO INTO Dordiceva. Hostel is de 1e deur links (# 24). Er is een duidelijke groot bord aan de rechterkant naast de toegangsdeur van het gebouw. Kijk voor de zoemer en druk op de oude binnenstad van Zagreb. Ga naar de tweede verdieping.