X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Ocean Surf House Taghazout

N, Agadir-Ida-Ou, Centre of Taghazout, Taghazout, Marokko

Kaart & Route


87%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 92%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 73%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Ocean Surf House Rendezvous punt is ATLANTIS SURF SHOP, gelegen aan de hoofdweg. Kunt u terecht op www.oceansurfhousetaghazout.com / howtogettotaghazout.htm
om een ​​kaart te zien.
Het huis ligt op 5 minuten lopen van het centrale plein in Taghazout aan dezelfde kant van de weg. Sla linksaf tegenover de politie Commune en het huis is 5 huizen verder van de scooter verhuur winkel.
Een taxi vanaf Agadir luchthaven kost ongeveer 300Dh. Gelieve te adviseren als U ZOU HOUDEN ONS regelen een pick-up van de luchthaven van Agadir.
Als u het huren van een auto kunt u een afspraak om te kunnen worden verzameld op de luchthaven, dat is een 50 minuten rijden van Taghazout.
Het centrum van Agadir ligt op 20 minuten afstand, zijn er regelmatig bussen en een eigen of gedeelde taxi's die tussen Taghazout en Agadir, kost vanaf 8DH-100Dh.
Om van de luchthaven Marrakech een taxi nemen voor ongeveer 100Dh naar de bus depot in het centrum van Marrakech, krijgen dan een Supratour of CTM bus naar Agadir voor 100Dh. De busrit duurt ongeveer 3-5 uur. Een prive-taxi vanaf de luchthaven Marrakech naar Taghazout varieert van 700-1000Dh, of je kan je geluk bij de Marrakech busremise en ontvang een stoel in een gedeelde taxi voor 300Dh.
Casablanca is een 7 uur rijden van Taghazout of je kan een trein nemen naar Marrakech vervolgens een bus naar Agadir. Deze reis duurt ongeveer 12 uur.