X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Ocean Inn Rio Botafogo

Rua Paulo Barreto 63, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


54%Klassement

  • 47%Waarde voor uw geld
  • 53%Beveiliging
  • 67%Plaats
  • 53%Personeel
  • 67%Sfeer
  • 53%Properheid
  • 40%Faciliteiten

Vertaald door Google Routebeschrijving

Vanaf de internationale luchthaven (Galeão):

Neem de bus van de firma 'Real' dat gaat naar Copacabana (kosten R $ 8 reais) en vraag de chauffeur om u af bij de laatste halte van Botafogo strand voor Mourisco gebouw (een grote spiegel-gebouw). Tegenover tegen de oceaan met Mourisco aan uw linkerhand vindt u een auto viaduct te zien, nadat je onder het viaduct wordt u in "Prof. Álvaro Rodrigues straat ", blijf rechtdoor gaan en de 4e straat rechts is" Paulo Barreto ". Het hostel ligt aan Paulo Barreto 63 zijn we neighboor van een bar genaamd Cabidinho

Vanaf het vliegveld Domestic (Santos-Dumont):

Neem een ​​van de volgende bussen, 404, 413, 415 of 455 (kosten R $ 2,50 reais) die gaat naar Aterro do Flamengo en vraag de chauffeur om u af bij de laatste halte van Botafogo strand voor Mourisco gebouw (een grote spiegel-gebouw). Tegenover tegen de oceaan, met Mourisco aan uw linkerhand vindt u een auto viaduct te zien, nadat je onder het viaduct wordt u in "Prof. Álvaro Rodrigues straat ", blijf rechtdoor gaan en de 4e straat rechts is" Paulo Barreto ". Het hostel ligt aan Paulo Barreto 63 zijn we neighboor van een bar genaamd Cabidinho.

Vanaf het centrale busstation (Rodoviária) zijn er 2 opties:

Eerste optie

De bus 127 of 128 en vraag de chauffeur om u af bij de laatste halte van Botafogo strand voor Mourisco gebouw (een grote spiegel-gebouw). Tegenover tegen de oceaan met Mourisco aan uw linkerhand vindt u een auto viaduct te zien, nadat je onder het viaduct wordt u in "Prof. Álvaro Rodrigues straat ", blijf rechtdoor gaan en de 4e straat rechts is 'Paulo Barreto'. Het hostel ligt aan Paulo Barreto 63, we zijn neighboor van een bar genaamd Cabidinho.

Tweede optie
De bus 136, 170, 172 of 178 en druppel op de 2e. bus
stoppen van 'São Clemente Street' (vlak na 'Casa de Rui Barbosa'), neem '19 de Fevereiro Steet 'kruis' Voluntarios da Pátria Street ', loop een half blok te bereiken' Paulo Barreto Street '63. Het hostel is buurman van een bar genaamd Cabidinho.