X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Ocean Inn Rio Botafogo

Rua Paulo Barreto 63, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


67%Klassement

  • 73%Waarde voor uw geld
  • 58%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 60%Personeel
  • 63%Sfeer
  • 63%Properheid
  • 60%Faciliteiten

Vertaald door Google Routebeschrijving

Vanaf de internationale luchthaven (Galeão):

Neem de bus van de firma 'Real' dat gaat naar Copacabana (kosten R $ 8 reais) en vraag de buschauffeur om te stoppen bij de laatste halte van Botafogo strand voor Mourisco gebouw (een grote spiegel-gebouw). Geconfronteerd met tegen de oceaan hebben Mourisco aan uw linkerhand vindt u een auto viaduct zien, nadat je onder het viaduct bent u in "Prof Álvaro Rodrigues straat ", rechtdoor gaan en de 4e straat rechts is" Paulo Barreto ". Het hostel ligt aan Paulo Barreto 63 we zijn buurman van een bar genaamd Cabidinho

Vanaf de Luchthaven Domestic (Santos-Dumont):

Neem een ​​van de volgende bussen, 404, 413, 415 of 455 (kosten R $ 2,50 reais) die gaat naar Aterro do Flamengo en vraag de buschauffeur om te stoppen bij de laatste halte van Botafogo strand voor Mourisco gebouw (een grote spiegel-gebouw). Geconfronteerd met tegen de oceaan, met Mourisco aan uw linkerhand vindt u een auto viaduct zien, nadat je onder het viaduct bent u in "Prof Álvaro Rodrigues straat ", rechtdoor gaan en de 4e straat rechts is" Paulo Barreto ". Het hostel ligt aan Paulo Barreto 63 we zijn buurman van een bar genaamd Cabidinho.

Vanaf het centrale busstation (Rodoviária) zijn er 2 opties:

Eerste optie

De bus 127 of 128 en vraag de buschauffeur om te stoppen bij de laatste halte van Botafogo strand voor Mourisco gebouw (een grote spiegel-gebouw). Geconfronteerd met tegen de oceaan hebben Mourisco aan uw linkerhand vindt u een auto viaduct zien, nadat je onder het viaduct bent u in "Prof Álvaro Rodrigues straat ", rechtdoor gaan en de 4e straat rechts is 'Paulo Barreto'. Het hostel ligt aan Paulo Barreto 63, we zijn buurman van een bar genaamd Cabidinho.

Tweede Optie
Verkrijg de bus 136, 170, 172 of 178 en neerzetten op de 2e. bus
stop van 'São Clemente Street' (direct na 'Casa de Rui Barbosa'), neem '19 de Fevereiro Steet 'cross' Voluntários da Pátria Street ', lopen een half blok te bereiken' Paulo Barreto Street '63. Het hostel is buurman van een bar genaamd Cabidinho.