X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Oasis Backpackers' Palace Sevilla

C/ Almirante Ulloa, 1, Sevilla, Spanje

Kaart & Route


90%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 88%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google VANAF station Plaza de Armas:
Indien nog in het station verlaten via de hoofdingang. Dit is op de hoek van het gebouw door een kruispunt. Als je kijkt naar uw rechterhand ziet u een brug te zien - niet op deze manier niet te gaan is het de verkeerde kant op! Op zoek naar links vindt u een kruispunt zien met een tunnel eronder. Steek de weg naar de grote bakstenen gebouw - dit is de Plaza de Armas winkelcentrum. Ga rechtdoor langs de deuren van het winkelcentrum en houd links, langs Cerveceria la Surea en Mcdonalds. Je moet in staat zijn om een ​​grote roze / oranje gekleurde gebouw te zien aan de andere kant van de weg die grote letters aangifte te doen bij de Avenida 5 Cines (een bioscoop) te zijn heeft. Steek de weg over bij het zebrapad, zodat zij aan dezelfde kant van de weg als deze bioscoop en doorgaan waklingin dezelfde richting als je was. Het passeren van een paar bars bereikt u een kruispunt (er is een bar op de hoek hier). Sla rechtsaf en loop rechtdoor voor 300 meter (op de Calle Alfonso XII), het passeren van een tabakswinkel, een apotheek, een lommerrijke plein (dit is het Plaza del Museo). Als je eenmaal op het plein zijn verstreken, de volgende straat rechts is de Calle Almirante Ulloa, site van Oasis Backpackers Palace.

Vanaf het vliegveld:
Neem de speciale bus naar de luchthaven EA (4) helemaal naar de laatste halte, Plaza de Armas bus staion. Volg nu de aanwijzingen voor hoe om hier te komen van het Plaza de Armas busstation.

VANAF Prado de San Sebastian busstation:
Loop de hoofdingang van het station en houd links aan. Je moet een tramhalte voor je te zien. Neem de tram (er is maar 1 regel) in de richting van de Plaza Nueva. Je moet de hele weg rijden naar het Plaza Nueva, de laatste halte. (1.30). Ga dan naar Tetuan straat en loop rechtdoor tot aan Plaza del Duque / La Campana (zie je een Burger King aan uw rechterhand). Sla linksaf de Alfonso XII straat en loop rechtdoor tot je een rode gebouw op de hoek aan de linkerkant van de weg. Sla linksaf op deze straat, Calle Almirante Ulloa No. 1.