X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Oasis Backpackers Hostel Granada

Placeta correo viejo, 3, Granada, Spanje

Kaart & Route


89%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 88%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het busstation kunt u de bus SN2 of N4 nemen. Op de 5e halte (Cruz del Sur) je moet veranderen om 'LAC' bussen met hetzelfde ticket. Ga door tot Gran Via 1 halte.

Vanaf treinstation moet je uit het station te lopen voor 200m tot Avda. Constitucion. Er nemen alle 'LAC' bus tot Gran Via 1 halte.

Airport Bus stopt bij Gran Via 1 ook.

Van 'Gran via 1', ook bekend als de kathedraal stop, naar het hostel.
Zoals u nadert deze halte, zal de kathedraal aan uw rechterhand. Uit de bus. Je zal op een boulevard genaamd 'Gran Via'. Loop terug en over de boulevard van 'Caixa Bank'. Steek 'Gran Via' hier en ga je gang in de straat genaamd Carcel Baja. Blijf lopen, passeert u 'Granada 10', de grootste discotheek in Granada. Dan komt u aan een kruispunt, rechtdoor weg en loop de straat genaamd 'Calderia Nueva'. U wordt langs vele Arabische winkels en restaurants.

Maak uw eerste weg links in Placeta Correo Viejo en, na enkele stappen, aan de rechterkant, zal er een grote houten deur, welkom bij Oasis zijn!
Naar aanleiding van die aanwijzingen het should't nemen u meer dan 5 minuten om ons te bereiken vanaf de bushalte. Als je verdwaald bent, bel ons!

Taxitarieven vanaf station moet zijn 5-8 euro. Vanaf het busstation tussen de 6 en 10 euro. Vanaf de luchthaven zal zijn 24 euro.

Als u het appartement geboekt, neem dan contact met ons op voor een vergadering tijd voor het uitwisselen van de sleutel van het appartement te regelen. Wij raden u ook aan om een ​​taxi te nemen.
Dank u