X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Oak Hostel

6-1-2 Higashiueno, Taito-ku, Tokyo, Japan

Kaart & Route


84%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 91%Personeel
  • 78%Sfeer
  • 85%Properheid
  • 81%Faciliteiten

Vertaald door Google Gelieve uit te printen deze Google Map door hostel world.com en breng hem mee. Het kan lastig zijn om onze plaats te vinden als je niet mee deze nauwkeurige kaart. Veel mensen daadwerkelijk krijgen verloren, omdat ze bracht niet de kaart verstrekt.
Hartelijk dank voor uw medewerking op voorhand.

Van Keisei-Ueno station (15 minuten);
· Bij het passeren door ticket gate, Ga naar links en je kunt de hoofduitgang zien.
· Vanaf de hoofduitgang kunt u een grote elektrische store genoemd door Yodobashi camera in de voorkant van je vinden en sla direct links en loop tot Ueno station spoorweg.
· Ga onder de spoorbrug door het houden van uw links en je kan een groot warenhuis genoemd door OIOI aan uw rechterkant en vervolgens rechtdoor gaan tot je een taxi-station te vinden. (JR Ueno Sta. Asakusa afslag aan uw linkerhand)

Van JR Ueno station Asakusa afslag (10 minuten);
· U zult First Kitchen zien in oranje aan uw linkerhand (Hamburger winkel), rechtdoor en steek de weg in de richting van FedEx Kinkos.
· Passing door Fedex Kinkos, Gewoon blijven rechtdoor wandelen langs Asakusa dori Ave. Blijf rechtdoor ongeveer 7min, en je zal Tokyo Metro Inaricho Sta vinden. (Ginza lijn van Ueno Sta.)

Vanaf Inaricho station (2 minuten);
· Van hoofduitgang je hoeft niet draaien geen links geen recht jut rechtdoor langs Asakusa dori Ave ..
· U vindt een supermarkt genoemd door Mini stoppen op je linkerkant en ga over 100meters. Er is een bord van het hostel aan de rechterkant van de stoep en sla linksaf, Oakhostel is gelegen aan het einde van het pad.