X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Oak Hostel

6-1-2 Higashiueno, Taito-ku, Tokyo, Japan

Kaart & Route


87%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 95%Personeel
  • 81%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 81%Faciliteiten

Vertaald door Google Print het Google Map door hostel world.com en breng hem mee. Het kan lastig zijn om onze plaats te vinden als je niet mee deze nauwkeurige kaart. Veel mensen daadwerkelijk verloren omdat ze niet mee de kaart verstrekt.
Hartelijk dank voor uw medewerking op voorhand.

Van Keisei-Ueno station (15 minuten);
· Bij het passeren door de ticket gate, Ga naar links en je kunt de hoofduitgang zien.
· Vanaf de hoofduitgang kunt u een grote elektrische winkel genoemd door Yodobashi camera in de voorkant van je vinden en ga direct linksaf en loop tot Ueno Station.
· Ga onder de spoorbrug door het houden van uw linkerhand en u kunt een groot warenhuis genoemd door OIOI aan uw rechterkant en blijf dan rechtdoor tot u een taxistandplaats te vinden. (JR Ueno Sta. Asakusa afslag aan uw linkerhand)

Van JR Ueno station Asakusa afslag (10 minuten);
· U zult First Kitchen zien in oranje aan uw linkerhand (Hamburger winkel), rechtdoor en steek de weg over in de richting van FedEx Kinkos.
· Langs FedEx Kinkos, Blijf gewoon rechtdoor lopen langs Asakusa dori Ave. Blijf rechtdoor ongeveer 7min, en je zult Tokyo Metro Inaricho Sta vinden. (Ginza lijn van Ueno Sta.)

Vanaf Inaricho station (2 minuten);
· Vanuit hoofduitgang je hoeft niet te schakelen geen links geen recht jut rechtdoor langs Asakusa dori Ave ..
· Ga door de loopbrug, vindt u een supermarkt genoemd door Mini stoppen aan uw linkerkant en ga ongeveer 100 m.. Er is een bord van het hostel aan de rechterkant van de stoep en draai links, Oakhostel is gelegen aan het einde van het pad.