X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar OH Casa Sintra

Rua Gago Countinho 2, Sintra, Portugal

Kaart & Route


85%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 84%Beveiliging
  • 72%Plaats
  • 84%Personeel
  • 92%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Sintra heeft echt goede vervoersverbindingen van Lissabon.

Met de trein van Lissabon (40 minuten)
Er zijn goedkope treinen vertrekken iedere 20 minuten van het treinstation Rossio. Van het Rossio, de vangst van de Sintra trein helemaal naar Sintra Station (het eindstation - niet Portela de Sintra dat is de op één na laatste station).

Met de trein vanaf de luchthaven van Lissabon (1 uur)
Neem de Red Line (Linha vermelha) Metro van het vliegveld naar Oriente Station. Op Oriente wijziging van de trein (Comboio) lijn en vraag naar de volgende trein naar Sintra - soms is er een rechtstreekse trein, de andere keer moet u een trein naar Cacém Station en swap naar een trein naar Sintra te vangen.

Van Sintra Station (4 minuten lopen)
Verlaat het station van 'Sintra' en sla rechtsaf op de Av Dr Miguel Bombarda. Ongeveer 250m van het station de weg een bocht naar rechts en gaat over in R. Dom Francisco de Almeida. Volg R. Dom Francisco de Almeida voor ongeveer 100 meter tot u Rua Gago Countinho bereiken. De grote mooie groene huis ziet u aan uw rechterhand is ons. Kom binnen!

Met de auto vanaf de luchthaven van Lissabon naar Oh Casa Sintra

Als u met de auto komt, vergeet dan niet om je gratis parkeerplaats te reserveren!

Uitdrijven de luchthaven en krijgen op de IC 19. Drive helemaal naar Sintra dat is ongeveer 25 kilometer afstand. Blijf op de IC 19 tot deze overgaat in de N249 (Rua Elias Garcia). Bij de rotonde (u ziet een grote BP tankstation), neemt u de eerste afslag. Bij de volgende rotonde, ook de eerste afslag (Largo Chão de Meninos), volg deze voor ongeveer 1,2 km. Ga verder op R. Dom Francisco de Almeida (u passeert door een kleine BP tankstation) tot Rua Gago Coutinho verschijnt aan uw linkerhand. We zijn de groene huis (No 2), net park in de voorkant van de poort. Kom binnen!

Merk op dat er twee Rua Gago Coutinhos in Sintra, dus als je met behulp van een GPS is het beter om de coördinaten 38.800442 gebruiken, -9,382597