X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Nova Traveller's Lodge

No.10 Taishengbei Road, Chengdu, China

Kaart & Route


93%Klassement

  • 94%Waarde voor uw geld
  • 96%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 96%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 94%Faciliteiten

Vertaald door Google Wil je ergens blijven die echt is centraal gelegen in de stad, omdat je niet wilt betalen voor het vervoer? Dat is slim denken. Die wil hun spullen sjouwen verre afstanden door de stad wanneer u voor het eerst? Niemand, natuurlijk. Niet om de kosten van het nemen van taxi's en bussen (die echt kan oplopen) te vermelden. Wanneer we zeggen dat we zijn centraal gelegen, bedoelen we het!
@ Vanuit noordelijke treinstation van Chengdu:
Wanneer kom je uit het noorden station, zal je de metro ingang aan de linkerkant te zien, neem dan metrolijn 1, uitstappen bij 【Wenshu klooster】, loop naar 【exit H】, en ga dan langs de 【Wenwu straat】, tot aan Sunshine Hostel 天府 阳光 酒店, kunt u de 【Tai Sheng Bei Road】 太 升 北路 aan uw linkerhand en draai links, ongeveer 100 meter, dan kunt u ons hostel zien op No.10 achter de bus stoppen.

@ Van East Railway Station van Chengdu
Je moet lopen naar de ondergrondse busstation in het oostelijke plein, neem No.101 op het platform 2, uitstappen 'Yusha road', dan lopen naar de kruising rechtsaf, blijven lopen ongeveer 5 minuten kunt u een bushalte aan uw linkerhand , We zijn op de achter van de aanslag.
OF u kunt metrolijn 2 nemen om uitstappen 'Tianfuvierkant suqare', en neem bus No.45/53/61 at Exit (B), en dan uitstappen 'tai sheng lu kou'
@ Van Xinnanmen Bus Terminal:
u kunt nemen No.126 uitstappen 'Da'an Zhong lu', en loop 7 minuten naar ons hostel of
U kunt nemen No.48 om uitstappen 'Zhong xi shun cheng straat, en verander No.61 bij dezelfde halte uitstappen tao sheng lu kou', lopen naar de kruising linksaf, net 3minutes, ziet u de bushalte , blijven we achter de bushalte

@ Van Cha Dian ZI Xinnanmen Bus Terminal:
kunt u bus No.341 nemen om uitstappen YU Sha Road (玉沙 路), ga dan terug een beetje ziet u een groot kruispunt, neem dan oversteken en rechtsaf, rechtdoor, vindt u onze nova in 2 minuten OR zien kunt u metrolijn 2 nemen om uitstappen Tianfuvierkant suqare, en neem bus No.45/53/61 at Exit (B), en dan uitstappen 'tai sheng lu kou'


Door naar het vliegveld:
Wanneer kom je uit het luchthavengebouw, de Airport Bus 303 is recht voor je. Het is ook mogelijk om deze bus te nemen naar het centrum van de stad en neem een ​​taxi vanaf daar (ongeveer CNY12) naar het hostel.

Met de auto:
we kunnen regelen onze eigen minibus om u op te halen van het vliegveld, 90rmb per minivan. onder 4persons met bagage, als je nodig hebt, stuur dan een email of bel ons voor.


Check-in tijd 24 uur
成都市 太 升 北路 10 号 乐 浮 国际 青年旅舍