X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Nomads Hostel

27,Gurko Str., Veliko Tarnovo, Veliko Tarnovo, Bulgarije

Kaart & Route


86%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 88%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 78%Properheid
  • 78%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij bieden een gratis pick-up service. De contactgegevens vindt u in uw bevestigingsmail.

Dit is de makkelijkste hostel te vinden in de stad! We zijn slechts 5-20 minuten lopen van de bus-en treinstations.

Vanuit Hotel Etara busstation:
Met de busmaatschappij kantoor achter je, sla rechtsaf en loop tussen de tafels van een restaurant. Het bereiken van de Hristo Botev Boulevard, sla rechtsaf en loop bergop voor een andere 50 meter tot u de VVV aan uw rechterhand te bereiken. Tegenover het informatiecentrum, neem de straat links bergafwaarts; dit is Hadzhi Dimitar Str. In 150 meter eindigt deze straat tot aan het begin van de prachtige Gurko Str. Ga nog eens 50 meter en je hier bij Nomads Hostel bent.

Van Youg Bus Station:
Met het busstation achter je links en lopen bergop gedurende 5-10 minuten tot u de toeristische informatie centrum te bereiken. Tegenover het informatiecentrum, neem de straat links bergafwaarts; dit is Hadzhi Dimitar Str. In 150 meter eindigt deze straat tot aan het begin van de prachtige Gurko Str. Ga nog eens 50 meter en je hier bij Nomads Hostel bent.

Van Veliko Tarnovo treinstation:
Te voet: Met het station achter u, neem de weg aan uw linkerhand. Het is slechts een 10 minuten lopen omhoog naar een klein park, omringd door de rivier. Hier is uw eerste kennismaking met de sfeer van Veliko Tarnovo. Neem de loopbrug naar links en je zal het hoogste gebouw in de stad te zien - Hotel Etara. Met de busmaatschappij kantoor achter je, sla rechtsaf en loop tussen de tafels van een restaurant. Het bereiken van de Hristo Botev Boulevard, sla rechtsaf en loop bergop voor een andere 50 meter tot u de VVV aan uw rechterhand te bereiken. Tegenover het informatiecentrum, neem de straat links bergafwaarts; dit is Hadzhi Dimitar Str. In 150 meter eindigt deze straat tot aan het begin van de prachtige Gurko Str. Ga nog eens 50 meter en je hier bij Nomads Hostel bent.

Met het openbaar vervoer: Neem de volgende bus nummer N4, N5, N13 of N30 vanaf de zijkant van het station. Vraag iemand in de bus voor de aanslag op het postkantoor - vanaf hier is het slechts 30 meter van het VVV-kantoor. Tegenover het informatiecentrum, neem de straat links bergafwaarts; dit is Hadzhi Dimitar Str. In 150 meter eindigt deze straat tot aan het begin van de prachtige Gurko Str. Ga nog eens 50 meter en je hier bij Nomads Hostel bent.

Zeer belangrijke opmerking: sommige mensen op de stations of in de stad biedt u accommodatie. Zij zullen ongeregistreerde huisvesting aanbevelen voor een zeer goedkope prijs of de naam van andere hostels in de stad gebruiken voor hun eigen accommodatie. Alsjeblieft, alsjeblieft geen antwoord op hun vragen of toegeven aan hun aanbiedingen!
Het is 100% zeker dat je zal worden misleid.

Zie je later!