Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Nirvana Backpacker

  • No.30 YiShang WenMing alley WuYi street, Old Town, Lijiang, China

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

No.30 YiShang WenMing alley WuYi street, Old Town

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Wij zijn gevestigd in de oude stad van Lijiang. Voertuigen zijn niet toegestaan ​​in de oude stad, dus je moet een oude stad ingang te krijgen en loop dan een paar minuten om onze accommodatie te vinden.
Als verloren, aarzel dan niet om ons te bellen, en kunnen we ofwel kom je te ontmoeten of aanwijzingen geven aan een chauffeur om u af te zetten in de meest gunstige locatie.


Taxi's en minivans, kunnen niet in de oude stad komen, dus laat ze dit adres, dat is de oude ingang van de stad die het dichtst bij onze accommodatie: "古城 管理局 路口"
Vanuit deze entree, lopen de geplaveide weg naar de oude stad, het nemen van de linker vork na een kleine houten kiosk op slechts 30 meter van de hoofdweg. Neem deze stap smalle weg naar het einde, waar hij samenkomt een van de belangrijkste oude stad verkeersader. Op deze T-splitsing rechtsaf, lopen 20m en neem de trap naar beneden aan uw linkerhand voor ongeveer 75m waar sprake is van een andere kruising. Op dit kruispunt, slaat u linksaf en loop ongeveer 80 meter. Rechtdoor ziet u het bord voor ons te zien. Neem de linker kant steegje.

wandelen
Vanaf het waterrad aan de ingang van de oude stad, een wandeling langs de belangrijkste brede weg die gaat van de tv-plein bij de oude stad plein vernoemd Sifang Jie. Op het plein, neemt u de eerste afslag links, Wu Yi straat, waar de Big Stone Bridge kruisen. Loop langs deze hoofdweg gedurende 10 minuten, passeren onder een boog, het oversteken van een andere straat, en na 80m neemt u de trap naar rechts. Ga naar de volgende kruising linksaf en na 80m zult u een wit gebouw als de weg een bocht naar rechts te zien. Neem de steeg naar links, naar onze bewegwijzerde guesthouse.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.