X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Niriis Hotel

Agii Apostoli, Herakleous St, Kato Daratso, Chania, Griekenland

Kaart & Route


88%Klassement

  • 96%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 76%Plaats
  • 93%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Hier zijn de aanwijzingen over hoe Niriis hotel te bereiken:

Met het vliegtuig (luchthaven van Chania), bus en auto huren:
Laatste op 24 om de 2 uur naar Chania (eerst om 5:00,: van het vliegveld naar Chania zijn er bussen (www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php lokale bus schema, ze veranderen elke week): 00, afhankelijk van het seizoen), prijs € 2,30 per ticket. De luchthaven ligt op 19 kilometer van het hotel, 20 minuten rijden naar Chania. Toen in Chania, moet je een andere bus van 1866 vierkante, 1 blok afstand van de terminal van de bus naar de luchthaven in Chania centrale busstation (zie info hieronder 'Met de bus'). Het openbaar vervoer is eenvoudig.
U kunt ook een taxi nemen, het is ongeveer 25 euro naar het hotel. Het is 25 Euro naar Chania. Vraag altijd de gemiddelde prijs voordat u een taxi aan boord! Er is geen noodzaak om een ​​geavanceerde reservering te maken, want er zijn tal van taxi's te wachten in de taxistandplaats tegenover de terminal van de luchthaven.
Autoverhuur is ongeveer 30 euro per dag, als je huurt voor 4 dagen, betaal je voor 3. Gas op Kreta is € 1,85 per liter. Als je een auto hebt zal ik je ideeën waar te gaan en wat te doen! Als u 3 personen, het is goedkoper om een ​​auto dan gaan excursie met de bus te huren.
Het autoverhuurbedrijf dat we adviseren om te gebruiken is OK verhuur. Het is betrouwbaar, geven volledige verzekering en bevinden zich op minder dan 100 meter van het hotel, naast INKA supermarkt.
Voor een routebeschrijving van de luchthaven, rijdt u richting het westen van Chania naar Kladissos kruising. Volg de aanwijzingen hieronder uit Kladissos.

Met de bus van: Chania / Chania Centraal busstation (lokale bus schema, ze veranderen elke week):
In Chania lopen naar 1866 vierkante (Platia 1866, in het Grieks), waar de bussen vertrekken en eindigen aan / uit Agii Apostoli (waar Niriis hotel is). Neem bus 21 (en anderen) uit 1866 plein. Het is 1 minuut lopen (50 meter) tussen de bushalte en Chania centrale busstation. De afstand is nog korter van Chania Centraal busstation (lokale bus schema, ze veranderen elke week: www.bus-service-crete-ktel.com/timetable.php). Eerste bus voor Agii Apostoli vertrekt om 07:00, laatste om 23.00 uur van 1866 vierkante, maar wij adviseren om er eerder te zijn. U kunt ook een taxi van 1866 vierkante. Koop uw kaartje bij de kiosk (€ 1,10), voordat je op de bus naar Agii Apostoli, de tickets zijn goedkoper als je ze kopen voordat je op de bus. Wanneer je op de bus, vraagt ​​de buschauffeur om te stoppen met Agii Apostoli parkeerplaats, naast Agii Apostoli Park. Je zult weten dat je er bent als je de zee zien. Wanneer je uit de bus op de parkeerplaats, en de zee is achter jou, je tegenover restaurant Xenios Dias zien. Vanaf daar Niriis is 30m. Of vragen om te stoppen na Lidl of Inka supermarkten in Agii Apostoli en vind Xenios Dias restaurant tegenover parkeerplaats. Aan de linkerkant van het restaurant is een zeer kleine, twee-richting straat, Herakleous Street. Ga naar binnen, gaat de weg links, dan in 5m zul je Niriis hotel aan de linkerkant.

Met de auto, vanuit Chania:
Ga naar Kladissos knooppunt, het westen grenzen van Chania, met 6 verkeerslichten. Vanaf daar Niriis is 3km. Houd alle rechtdoor, rechtsaf op de derde verkeerslichten die je tegenkomt, wanneer u aan uw rechterhand INKA supermarkt, na het naar beneden vanaf een heuvel. Vanaf daar Niriis is 300m. Ga dan alle recht. Je zult een klein voetbalveld aan de rechterkant, en een klein park aan de linkerkant. Je kunt de zee zien. Vanaf daar Niriis is 100m. Sla linksaf en rijden langs het park. Je komt in een grote parkeerplaats, de zee is voor u. Op de grote parkeerplaats is er een restaurant, Xenios Dias. Vanaf daar Niriis is 30m. Aan de linkerkant van het restaurant is een zeer kleine, twee-richting straat, Herakleous Street. Ga naar binnen, draait de weg naar links, in 5 m aan de linkerkant vindt u Niriis hotel zien.