Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

New Generation Hostel Urban Brera

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 7.6
 • Beveiliging 8.5
 • Plaats 8.4
 • Personeel 7.1
 • Sfeer 6.7
 • Properheid 7.8
 • Faciliteiten 7.1

Plaats

via Renzo Bertoni, 3

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Gelegen in de Via Renzo Bertoni op slechts enkele blokken aan de Duomo-kathedraal, het klooster Onroerend goed is, zeer dicht bij de Fashon District en de voordelen van een zeer bevoorrechte locatie, en, vanwege zijn strategische ligging, is het gemakkelijk om de belangrijkste te bereiken belangrijke locaties en de belangrijkste winkelstraten in Milaan.
Van het centraal station neemt u de metro gele lijn (San Donato richting) en stap uit bij de tweede halte Turati. Ga naar buiten door Moscova afslag en kijk voor via Montebello; slaat u rechtsaf in de Via Sandro Sandri en onderaan vindt u via Renzo Bertoni. Daar vindt u een bruine open deur te zien! Daar zijn we dan!

Van het centraal station kunt u ook lopen naar ons eigendom, het duurt slechts 20 minuten. Ga uit van het centraal station, de vangst via Pisani, over het Piazza della Repubblica blijven gaan in de Via Turati, dan slaat u rechtsaf in de Via Moscova. Bij het stoplicht linksaf via de Corso di Porta Nuova en vervolgens weer linksaf via Renzo Bertoni, daar vindt u een bruine open deur te zien! Daar zijn we dan!

Vanaf de luchthaven Linate neemt u de shuttlebus naar het centraal station en ga verder met de metro gele lijn richting San Donato, stap uit bij de derde halte Turati, vangen 'Moscova' exit, neem dan via Montebello en sla rechtsaf in de Via Sandro Sandri; slaat u linksaf en u zult een bruine open deur zien, daar zijn we dan!

Vanaf de luchthaven Malpensa neemt u de shuttlebus naar Milaan Centraal station en neem de metro gele lijn richting San Donato en stap uit bij de tweede halte Turati, neem dan via Montebello en sla rechtsaf in de Via Sandro Sandri dan linksaf en je zal een open deur te zien , daar zijn we dan!

Dankzij het feit dat het in de buurt van twee metrostations (MM Turati gele lijn en MM Moscova groene lijn) is het mogelijk om te komen tot het nieuwe congrescentrum in een paar minuten (minder dan 20), het centraal station, de luchthaven Linate , de Brera Pinacoteca, het Leonardos Laatste Avondmaal en de belangrijkste nachtclubs gebieden, waar het mogelijk is om een ​​gezellige avond door te brengen en het kennen van Milaan bij nacht.

Van het centraal station kunt u ook lopen naar ons pand het duurt slechts 20 minuten eruit te komen van het centraal station en ga rechtdoor in de Via Pisani passeren thru Piazza della Repubblica en neem via Turati vervolgens rechtsaf in de Via Moscova. bij het stoplicht linksaf via de Corso di Porta Nuova en dan linksaf via Renzo Bertoni, daar vindt u een open deur te zien! daar zijn we dan!
 • Waarde voor uw geld 7.6
 • Beveiliging 8.5
 • Plaats 8.4
 • Personeel 7.1
 • Sfeer 6.7
 • Properheid 7.8
 • Faciliteiten 7.1
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.