X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Navine's Homestay

24 Aylesbury Crescent, Ottery Wetton, Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Navine's Homestay ligt op 25 minuten van de luchthaven en het centrum met de auto.

Vanaf het vliegveld:

Vanaf de luchthaven rijden naar de N2 snelweg (ook wel Settlers Way), neemt u de eerste afslag en ga naar beneden Duinefontein Road; na ongeveer 5 kilometer je stoplicht kruispunt. U zult een brug aan uw linkerhand, maar je moet rechtsaf de Lansdowne Road en verder langs 4 stoplichten voor bijna 5 kilometer; bij de laatste stoplichten vindt u Lansdowne winkelcentrum aan uw rechterhand. Rijd 200 meter tot u Wetton Circle bereiken. Wetton Circle is een duidelijke en grote mijlpaal.

Op Wetton Circle, linksaf Oude Strandfontein Road tot u de enige stopbord, met moskee aan uw rechterhand. Sla rechtsaf naar Shaftesbury Road. U zult Oracle High School te zien. Sla rechtsaf tegenover de middelbare school, volgen de korte bocht in de weg, en je zult zien Theal weg rechts (de eerste en enige korte weg). Zet in Theal, vervolgens rechtsaf de Aylesbury Crescent, het is het enige huis met een balkon met uitzicht op de berg.

Vanaf het stadscentrum:

Van het centrum naar het station, het busstation, of taxistandplaats. Ga naar Wynberg of Claremont treinstations, neem een ​​openbare taxi of bus naar Wetton Circle. Van Claremont station, moet u de chauffeur vragen om te gaan Lansdowne Road, naar Wetton Circle te krijgen. Van Wynberg, meest openbaar vervoer daalt Wetton Road, naar Wetton Circle.

(Taxi zal gemakkelijkste voor de eerste keer zijn). Openbaar vervoer kosten lager zijn dan taxi's, je hoeft niet om ze te gebruiken, met het openbaar vervoer je bij de lokale bevolking van alle achtergronden te ontmoeten, hen te vragen om hulp, ze zullen je helpen en zorg ervoor dat je bij Wetton Circle.

Op Wetton Cirkel kijken voor de BP-tankstation, dat is in het oude Strandfontein Road. Loop langs Old Strandfontein weg voor ongeveer 600 meter tot u de enige stopbord bereiken, in de moskee. Sla rechtsaf naar Shaftesbury Road. U zult Oracle High School te zien. Sla rechtsaf tegenover de middelbare school, volgen de korte bocht in de weg, en je zult zien Theal weg rechts (de eerste en enige korte weg). Zet in Theal, vervolgens rechtsaf de Aylesbury Crescent, het is het enige huis met een balkon met uitzicht op de berg.