X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Nathan's Villa Hostel Warsaw

Ul. Piekna 24/26, Building C, Warschau, Polen

Kaart & Route


76%Klassement

  • 79%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 81%Personeel
  • 69%Sfeer
  • 73%Properheid
  • 72%Faciliteiten

Vertaald door Google Voor degenen die naar het hostel van het Centraal Station (Warszawa Centralna) raden we een korte wandeling. Na het verlaten van het station (Warszawa Centralna) zorg ervoor dat u het Paleis van Cultuur en Wetenschappen (grote, rare, Ghost Busters stijl, uitziend gebouw met een klokkentoren op de bovenkant) aan uw linkerhand en dat youre op Aleje Jerozolimskie Street. Blijf lopen; je moet het Polonia Palace Hotel (aan uw rechterhand, aan de andere kant van de straat) passeren. Als je ziet de grote belangrijkste kruising van Aleje Jerozolimskie en Marszalkowska Street, gaan door ondergrondse passage: recht zo ver als je kunt gaan en dan naar rechts. Na de coming out van ondergrondse passage moet je jezelf staande op de bodem van het Novotel Hotel. Zorg ervoor dat je dit hotel aan uw linkerhand en dat youre op Marszalkowska straat. Loop rechtdoor langs de straat.
Na het passeren van Wilcza straat (een zijstraat van Marszalkowska) linksaf op Piekna straat en loop langs het. Bevonden zich in een licht roze gebouw met een enorme Nathans Villa Hostel banner op.

Voor degenen die met het vliegtuig:
Luchthaven Chopin eens een bus 175 naar het centrum. Het duurt ongeveer 30 minuten naar de bus halte 'Centrum' (18e halte) te bereiken. Later volgen onze wandelroute van Novotel Hotel. Taxi transfer van Modlin mag niet meer kosten dan PLN 30.
Modlin Airport-de makkelijkste manier is om een ​​bus te nemen naar centrum (City Centre). Het kost ongeveer PLN 35. Het zal u afzetten in de buurt van het Centraal Station (Warszawa Centralna) in het zicht van Palace of Sience en cultuur-die zeer gemakkelijk te herkennen. Volg onze wandelroute. Taxi transfer mag niet meer kosten dan PLN 100.

Voor alle andere punten van binnenkomst controleer dan uw verbinding op
http://warszawa.jakdojade.pl/?locale=en
als bus / tram routes zijn onderhevig aan verandering.

Bel ons als je problemen hebt!