X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Nadi Downtown Hotel

P.O.BOX 1326, Main Street, Nadi, Nadi, Fiji

Kaart & Route


44%Klassement

  • 50%Waarde voor uw geld
  • 50%Beveiliging
  • 40%Plaats
  • 40%Personeel
  • 30%Sfeer
  • 40%Properheid
  • 60%Faciliteiten

U kan nu ons van Nadi Internationale Luchthaven voor vrije keuze op roepen.

Kies slechts 17

Vrije Telefoon is naast het bagage eis gebied opgespoord, slechts voor douane.

OF --.

Opgespoorde in hart van in de binnenstad Nadi, dicht bij Luchthaven enkel 8 minuten rijden van Nadi Luchthaven. Bevrijd het Vervoer van en naar Luchthaven op Aankomst.

Hoe om Ons aan Nadi Internationale Luchthaven op Aankomst Te Vinden.

Zijn Enig een korte gang naar alle belangrijke faciliteiten. Busterminals, postkantoren, film theater, museum, kunstgalerijen, markten en de hoofdwinkelgebieden, alle belangrijke consulaat en immigratie onderhoudt.

WIJ bieden, bevrijd keuze op van Nadi Luchthaven op uw aankomst aan. Volg alstublieft onze eenvoudige richting om ons aan Nadi Luchthaven op uw aankomst te vinden. De richting zal ons aan Nadi Luchthaven op uw aankomst vinden. Na het opklaren van douane alstublieft gang rechtstreeks naar ther volgende raam glijdend deur. Geen recht of linkerbocht. Onze bestuurder (Wetsvoorstel of Satish) zal buiten zijn. Of vraag slechts om Nadi in de binnenstad Trekkers Herberg. Of Zie voor FIBA. ...they zal helpen aan u om onze bestuurder te vinden. Negeer alstublieft reisagenten aan de Luchthaven omdat zij aan u verkeerde informatie zullen geven. Vraag eenvoudig om onze jeugdherberg. Onze Bestuurder zijn altijd aan de Luchthaven voor keuze op.

OF-----. Zijn Vrije Keuze Op Dienst!!! E-mail ons voor vrije keuze op.