X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Mystic Simurgh Hostel

Huseyin Aga Mah. Buyuk Bayram Sok. No:13 Taksim, Beyoglu/Istanbul, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


80%Klassement

  • 84%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 80%Personeel
  • 72%Sfeer
  • 76%Properheid
  • 76%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres:
Huseyin aga mahallesi,
buyuk Bayram Sokak No: 13,
taksim Beyoğlu,
Istanbul,
Turkije
34435Om te komen Mystic Simurgh Van Sabiha Gken Airport
Eerste optie: U kunt de betaalde pendeldienst (Havaş) die door Turkish Airlines gebruiken om TAKSİM te komen. Het ticket voor Havas bus is ongeveer 7. Wanneer je aankomt Taksim, youll zie een brede straat vol met mensen en riep Istiklal Caddesi. Als je gewoon zien, kunt u vragen iedereen want het is een zeer bekende straat. Blijf op Istiklal Street ongeveer 5 minuten en je zult zien de enorme witte gebouw aan uw rechterhand: Demirren Shopping Mall. De tweede weg na het passeren van het winkelcentrum heet BALO sokak. Houd in gedachten dat er Halk BANK op de hoek van de weg. Zet gewoon rechts van hier. Na een korte wandeling over Balo straat neemt u de eerste straat rechts. Deze straat heet Byk Bayram Sokak. En youll zie de enorme odda HOTEL aan uw linkerkant als je eenmaal Byk Bayram Straat voeren. Mystic Simurgh verschijnt na een paar stappen aan uw rechterhand: Nummer 13.

Tweede en duurdere optie: U kunt een taxi nemen. Toch vinden wij het niet nodig is. Het kost je ongeveer 25. De prijs zou dalen, afhankelijk van uw onderhandelingspositie prestaties, maar niet veel. Toch, als je een taxi nemen, kunt u de chauffeur vragen naar het hostel bellen en we kunnen het adres rechtstreeks aan hem uitleggen.

Om te komen Mystic Simurgh Van Atatrk Airport
Eerste Optie / SHUTTLE: U kunt de betaalde pendeldienst (Havaş) die door Turkish Airlines gebruiken om TAKSİM te komen. Het ticket voor Havas bus is ongeveer 5 (10 Turkse Lira). Wanneer je aankomt Taksim, youll zie een brede straat vol met mensen en riep Istiklal Caddesi. Als je gewoon zien, kunt u vragen iedereen want het is een zeer bekende straat. Blijven lopen op Istiklal Street ongeveer 5 minuten en je zult zien de enorme witte gebouw aan uw rechterhand: Demirren Shopping Mall. De tweede weg na het passeren van het winkelcentrum heet BALO sokak. Houd in gedachten dat er Halk BANK op de hoek van de weg. Zet gewoon rechts van hier. Na een korte wandeling over Balo straat neemt u de eerste straat rechts. Deze straat heet Byk Bayram Sokak. En youll zie de enorme odda HOTEL aan uw linkerkant als je eenmaal Byk Bayram Straat voeren. Mystic Simurgh verschijnt na een paar stappen aan uw rechterhand: Nummer 13.
Tweede Optie / METRO: Vanaf het vliegveld kunt u de metro nemen naar Aksaray. (Het ticket voor de metro is 1,75 Turkse lira, ongeveer 1. Je kunt vragen voor de bus naar TAKSIM zodra u aankomt Aksaray. Je kunt naar het Taksim-komen met de bus of gele minibus. Ook kost ongeveer 1. Je moet de bestuurder vertellen dat u wilt uitstappen bij mer Hayyam otobs Durağı (busstation). Als hij die niet krijgt, vertel hem is het aan de overkant van Beyoglu Emniyet Mudurlugu (Police Station Beyoğlu). Balo Street is direct naast het busstation , aan de rechterkant. Na het invoeren van Balo Street, neemt u de tweede straat rechts. Deze straat heet Balo straat Bayram Sokak waar Mystic Simurgh ligt. Youll ziet het teken aan de rechterkant na een paar stappen.
Derde optie: Als u de tweede optie te ingewikkeld kun je uitstappen van de bus of minibus naar het Taksim plein te vinden. Wanneer je aankomt Taksim, youll zie een brede straat vol met mensen en riep Istiklal Caddesi. Als je gewoon zien, kunt u vragen iedereen want het is een zeer bekende straat. Blijven lopen op Istiklal Street ongeveer 5 minuten en je zult zien de enorme witte gebouw aan uw rechterhand: Demirren Shopping Mall. De tweede weg na het passeren van het winkelcentrum heet BALO sokak. Houd in gedachten dat er Halk BANK op de hoek van de weg. Zet gewoon rechts van hier. Na een korte wandeling over Balo straat neemt u de eerste straat rechts. Deze straat heet Buyuk Bayram Sokak. En u zult de enorme odda HOTEL aan uw linkerhand als je eenmaal Buyuk Bayram Straat voeren. Simurg verschijnt na een paar stappen aan uw rechterhand: Nummer 13.

Vierde en de ideale optie / bus: U kunt de directe bus van Atatrk Airport naar Taksim. U kunt eenvoudig waar Taksim bussen zijn door het stellen van een lokale mensen, personeel of passagier. Buskaartje is ongeveer 2. U moet het stuurprogramma dat u wilt uitstappen bij mer Hayyam otobs Durağı (busstation) te vertellen. Als hij die niet krijgt, vertel hem is het aan de overkant van Beyoglu Emniyet mudurlugu (Beyoğlu Politiebureau). Balo Street is direct naast het busstation, aan de rechterkant. Na het invoeren van Balo Street, neemt u de tweede straat rechts. Deze straat heet Byk Bayram Sokak waar Mystic Simurgh ligt. Youll ziet het teken aan de rechterkant na een paar stappen. OF als u het te ingewikkeld kun je uitstappen uit de bus bij het Taksim plein. Wanneer je aankomt Taksim, youll zie een brede straat vol met mensen en riep Istiklal Caddesi. Als je gewoon zien, kunt u vragen iedereen want het is een zeer bekende straat. Blijven lopen op Istiklal Street ongeveer 5 minuten en je zult zien de enorme witte gebouw aan uw rechterhand: Demiiroren Shopping Mall. De tweede weg na het passeren van het winkelcentrum heet BALO sokak. Houd in gedachten dat er Halk BANK op de hoek van de weg. Zet gewoon rechts van hier. Na een korte wandeling over Balo straat neemt u de eerste straat rechts. Deze straat heet Buyuk Bayram Sokak. En u zult de enorme odda HOTEL aan uw linkerhand als je eenmaal Buyuk Bayram Straat voeren. Mystic Simurgh verschijnt na een paar stappen aan uw rechterhand: Nummer 13.