X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Motel DuBeau Travelers Inn & Hostel

19 West Phoenix St, Flagstaff, AZ 86001, Vlaggestok, Verenigde Staten

Kaart & Route


83%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 76%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 89%Personeel
  • 78%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 78%Faciliteiten

Vertaald door Google Het hostel ligt op 1 blok van het Amtrak station, 2 mijl van de Greyhound station. GRATIS pick-up is verkrijgbaar bij de Greyhound station (tijdens kantooruren) - geef ons een seintje wanneer je aankomt in Flagstaff.

Vanaf de South Rim van de Grand Canyon:
Neem HWY 180 zuiden, rechts afslaan op Humphreys; sla linksaf bij Route 66, en dan rechtsaf naar Beaver Street. Het hostel ligt op 1 blok aan de linkerkant.

Van pagina, Lake Powell en Tuba City: Neem HWY 89 zuid naar I-40 west, afslag Butler Ave. Sla rechtsaf op Butler Ave, dan 2 mijl naar San Francisco Street, slaat u rechts en dan linksaf de Phoenix Ave. Hostel ligt op 2 blokken aan de linkerkant.

Uit Phoenix, Tucson:
Neem de I-17 noord, verandert in S. Milton Road. Volg tot 8 licht, rechts afslaan op Beaver Ave, Hostel ligt op 1 blok aan de linkerkant.

Uit Los Angeles, Las Vegas:
Neem de I-40 oost, naar de eerste afslag naar Flagstaff, die overgaat in Route 66. Volg voor 4,2 mijl. Sla linksaf op S. Milton Road to 3e verkeerslicht slaat u rechtsaf op de bever. Hostel ligt op 1 blok aan de linkerkant.

Vanaf Santa Fe, Albuquerque:
Neem de I-40 west, afslag Butler Ave. Sla rechtsaf op Butler Ave, dan 2 mijl naar San Francisco Street, slaat u rechts en dan linksaf de Phoenix Ave. Hostel ligt op 2 blokken aan de linkerkant.